free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων η Νέα Ιωνία και η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Δύο ομάδες του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ ανήκουν από σήμερα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Συγκεκριμένα, ο Α.Ο. Νέας Ιωνίας και η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου ολοκλήρωσαν τις εγγραφές τους στο Μ.Α.Σ. της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αφού κατέθεσαν όλα τα απαραίτητα χαρτιά στη Γραμματεία.

Αυτό σημαίνει, πως θα αποτελέσουν δύο από τις πολλές ομάδες, που θα λάβουν την οικονομική ενίσχυση των €500 από την ΕΠΣΑ για την κάλυψη των εξόδων που δαπάνησαν, ώστε να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Νέας Ιωνίας:

«Η διοίκηση του Α.Ο Νέας Ιωνίας ενημερώνει τους φίλους και τα μέλη της ότι ολοκληρώθηκε η εγγραφή του σωματείου στο μητρώο αθλητικών φορέων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σύμφωνα με το άρθρο 142 του ν.4714/2020.

Ο συγκεκριμένος θεσμός αποτελεί την επίσημη καταγραφή των αθλητικών ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων με προϋπόθεση την απόφαση χορήγησης ειδικής αθλητικής αναγνώρισης στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Το αποτέλεσμα της επιτυχημένης εγγραφής στο μητρώο αθλητικών σωματείων δηλώνει την άψογη λειτουργία του συλλόγου μας σε όλα τα επίπεδα

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Α.Ο Νέας Ιωνίας εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, ευτυχία και πάντα με θετική σκέψη για την όσο το δυνατόν συντομότερη επάνοδο των ομάδων στα γήπεδα και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις».

Η ανακοίνωση της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στα μέλη και τους φίλους της ομάδας μας, ότι ο Α.Ο. ΔΑΦΝΗ Παλαιού Φαλήρου ολοκλήρωσε την διαδικασία εγγραφής του στο Ηλεκτρονικό Μητρώο αθλητικών σωματείων της Γ.Γ. Αθλητισμού, σύμφωνα με το άρθρο 142 του ν.4714/2020. Τα στοιχεία του συλλόγου μας μεταφέρονται επίσημα στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων όπως προβλέπεται στο άρθρο 24 του ν.4373/2016.

Είχε προηγηθεί η εξασφάλιση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του άρθρου 8 του ν.2725/1999.

Εκ του Δ.Σ.»

Related posts

Ντέρμπι σε Νέα Ιωνία, Ίλιον και Ηλιούπολη

Abola Team

Αγ. Παρασκευή-Τράχωνες 2-0

Abola Team 3

Συγκροτήθηκε σε σώμα για πρώτη φορά στην ιστορία τους το Δ.Σ. των Βετεράνων του ΠΑΟ ΡΟΥΦ

Abola Team 3