free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Α.Ο. Περιστερίου: Δώρα και ευχές στους ποδοσφαιριστές μοίρασε η διοίκηση

Δώρα και ευχές στους ποδοσφαιριστές μοίρασε ο Α.Ο. Περιστερίου το Σάββατο (26/12), τηρώντας πλήρως το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Για την ακρίβεια, ένας ένας οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από το προπονητικό κέντρο «Τσαλαβούτα» για να πάρουν τα δώρα τους και να ανταλλάξουν ευχές με τα μέλη της διοίκησης.

Ο πρόεδρος Σπύρος Μάρκου, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Αναστασόπουλος, ο γραμματέας Νικόλαος Καβρίκας-Ιατρού και το μέλος Βασίλης Μπαρούσης τους έδωσαν παράλληλα συγχαρητήρια για την πολύ καλή πορεία της ομάδας, όπως και στον προπονητή Αλβέρτο Παπαδάκη.

Άπαντες ευχήθηκαν καλή και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Την ενημέρωση για το γεγονός έκανε ο κος. Δημήτρης Τσιλεπής μέσω Facebook:

«Ευχές και δώρα για τους παίκτες του ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ μοίρασε η διοίκηση της ομάδας χτες. Τηρώντας το πρωτόκολλο υγείας ένας ένας πέρασαν από το προπονητήριο “Τσαλαβούτα” και πήρανε τα δώρα τους. Ο πρόεδρος ΜΑΡΚΟΥ ΣΠΥΡΟΣ, ο αντιπρόεδρος ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ., ο γεν. γραμματέας ΚΑΥΡΙΚΑΣ-ΙΑΤΡΟΥ ΝΙΚ. και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ευχαρίστησαν τους παίκτες και τον προπονητή ΑΛΒΕΡΤΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ για το αήττητο της ομάδας για ένα χρόνο, καθώς ευχήθηκαν γρήγορη επάνοδο στους αγώνες και υγεία σε όλους τους παίκτες και διοικούντες της ΕΠΣΑ».

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 19/3

Abola Newsroom

ΕΠΣΑ: Κλήρωση 5ης φάσης 52ου Κυπέλλου

Abola Newsroom

Κλήση στις Μικτές της ΕΠΣΑ για προπόνηση την Τρίτη 5/12

Abola Team 3