free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Άτταλος: Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες στο γήπεδο

Πριν μία εβδομάδα ακριβώς, ενημερωθήκαμε και ενημερωθήκατε για τις εργασίες στο γήπεδο του Άτταλου, στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την ανακαίνιση και τη συντήρησή του, μετά από ζημιές που είχε υποστεί εν μέσω καραντίνας.

Ο σύλλογος φρόντισε να κρατήσει τον κόσμο ενήμερο σχετικά με τις εξελίξεις των εργασιών, κι έτσι τη Δευτέρα (11/1) εξέδωσε ανακοίνωση – ενημέρωση σχετικά με αυτές τις εργασίες, συνοδευόμενη από νέες φωτογραφίες.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, το γήπεδο και ο χώρος που τον περιβάλλει και τον συμπληρώνει, θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να υποδεχθεί τους πάντες, μετά την άρση του Lockdown.

Η ανακοίνωση του Άτταλου και οι φωτογραφίες:

«Εργασιών συνέχεια…..με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται από τον σύλλογο οι εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης του γηπέδου μας και του περιβάλλοντα χώρου των εγκαταστάσεων (κοντέϊνερς, κλιματιζόμενη αίθουσα, κερκίδα κ.α.) με σκοπό το προπονητήριο να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση να υποδεχθεί τους αθλητές και τους γονείς μετά την λήξη της καραντίνας και όταν το επιτρέψουν οι αρχές. Καλή εβδομάδα σε όλους….».

Related posts

Ο Αλέκος Ρίζος στο “τιμόνι” του Αθηναϊκού

Abola Newsroom

Έμεινε και ο Τούντας στον Κένταυρο!

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Θρίαμβος Αθηνών που υποβιβάστηκε 2-2 με τον Κένταυρο Βριλησσίων-Με την συνοδεία της αστυνομίας αποχώρησε ο διαιτητής Ευαγγέλου

Abola Team 3