free page hit counter
23.3 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑΕΠΣΑΝΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συλλέγει πολλές πιθανότητες η Γ’ Εθνική, ελάχιστες τα τοπικά πρωταθλήματα

Στην αναμονή εξακολουθεί να βρίσκεται η Γ’ Εθνική η οποία παραμένει σταθερά…στον πάγο.

Η τέταρτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως, έχει αρκετές πιθανότητες να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που παρέχει το prismasport.gr.

Αντίθετα, για τα τοπικά πρωταθλήματα, το κλίμα δεν είναι ευνοϊκό και οι πιθανότητες επανέναρξής τους είναι σχεδόν μηδαμινές.

Όπως σας ενημερώσαμε και πρόσφατα, το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει κατατεθεί βρίσκεται υπό διερεύνηση από τη Γ.Γ.Α. και ίσως και σήμερα να υπάρξουν εξελίξεις αν εγκριθεί ή όχι. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θετικό κλίμα από πλευράς Γ.Γ.Α.

Το πρωτόκολλο θα είναι ιδιαίτερα αυστηρό, επιπέδου Super League, προκειμένου να αποδώσουν τα μέτρα προστασίας, τα οποία υπάρχει η εκτίμηση, ότι στη Γ΄ Εθνική θα είναι δυνατή η τήρηση τους.

Από την άλλη, για τα τοπικά πρωταθλήματα υπάρχει αμφιβολία αν οι εμπλεκόμενοι θα τα ακολουθήσουν πιστά.

Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, το οποίο αποτελεί ένα εμπόδιο υπάρχει η πεποίθηση ότι η τοπική αυτοδιοίκηση θα ανταποκριθεί για να καλυφθούν τα έξοδα των rapid test που απαιτούνται. Δυστυχώς για τις ομάδες του τοπικού, είναι πολύ δύσκολο οι Περιφέρειες ή οι Δήμοι να αναλάβουν το κόστος.

Ο χρόνος που κυλάει είναι κάθε άλλο παρά σύμμαχος, καθώς στενεύουν τα περιθώρια για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.

Εξελίξεις αναμένονται από σήμερα έως και την προσεχή εβδομάδα, με τη Γ΄ Εθνική να συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες επανέναρξης. Για τα τοπικά πρωταθλήματα, όμως, οι ελπίδες λιγοστεύουν και οι πιθανότητες είναι πλέον ελάχιστες έως και ανύπαρκτες.

Πηγή: prismasport

Related posts

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΛΕΚΟ ΛΑΜΠΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ 30/07/2020

admin

Τα παιχνίδια της Κυριακής (16/2) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team

Στις 2 το μεσημέρι σέντρα στο Κυριακάτικο ματς του Αήττητου με τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής-Ενημερώθηκαν από τον Π. Κόνιαρη για τις τροποποιήσεις οι παίκτες της ομάδας των Σπάτων

Abola Team 3