free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗΕΠΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίσιμη η σημερινή μέρα για το μέλλον της Γ’ Εθνικής!

Στην ατζέντα της επιτροπής λοιμωξιολόγων, βρίσκεται σήμερα (15/1) η Γ΄ Εθνική, σύμφωνα με πληροφορίες του ilia.news.

Η επιτροπή θα συζητήσει το θέμα της επανόδου της Football League στις προπονήσεις, ενώ ταυτόχρονα, υπάρχει και το θέμα της τέταρτης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ανώτατα στελέχη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αναφέρουν ότι από τον τρόπο με τον οποίο η επιστημονική επιτροπή θα προσεγγίσει το θέμα, θα εκφραστεί μια «τάση», για το προς τα πού πάνε τα πράγματα. Αν, για παράδειγμα, συζητηθεί το θέμα της Football League και αναχθεί «εις τας καλένδας» και το θέμα της Γ΄ Εθνικής, θα έχουμε το πρώτο μη θετικό μήνυμα.

Όλα τα ενδεχόμενα

Αυτή τη στιγμή, όλα τα ενδεχόμενα βρίσκονται πάνω στο τραπέζι.

Ανάμεσα στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, έχει αναπτυχθεί μια συζήτηση, για το πώς θα χειριστεί το θέμα με τη Γ΄ Εθνική και με τα τοπικά πρωταθλήματα. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, έκανε λόγο χθες σε συνέντευξή του στο Πέλλα TV, ότι θα μπορούσε να δοθεί μια ελευθερία κινήσεων στις τοπικές Ενώσεις. Λεγόμενα τα οποία συνάδουν με αυτά που ανέφερε στο ilia.news ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου.

Σε ανύποπτο χρόνο, ο Παναγιώτης Διακοφώτης, ένα μεγάλο «κεφάλι» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της χώρας μας, είχε μιλήσει για εναλλακτικές λύσεις, σε συνέντευξή του στο «porosfc tv», χωρίς να διευκρινίσει πάντως επακριβώς, καθώς ήταν αρκετά πρόωρο να γίνει.

Σε αυτό το «μήκος κύματος», κινούνται και άλλοι Πρόεδροι Ενώσεων, είτε μετέχουν στις επιτροπές της ΕΠΟ είτε όχι, πράγμα το οποίο δείχνει ότι εξετάζονται ήδη κάποιες θεωρητικές έστω λύσεις.

Μίνι πρωταθλήματα

Μια λύση και ένα σενάριο, το οποίο διακινείται ευρέως αυτή τη στιγμή στην Ομοσπονδία και τις Ενώσεις, είναι το εξής.

Εφόσον καταστεί εφικτή τουλάχιστον, η ολοκλήρωση της Γ΄ Εθνικής, σχέδιο το οποίο αποτελεί προτεραιότητα, να δοθεί στις Ενώσεις η ελευθερία κινήσεων, να αποφασίσουν, αφού διερευνήσουν πρώτα προθέσεις των ομάδων. Οι ομάδες που θέλουν να ανέβουν στη Γ΄ Εθνική, να πάνε μόνες τους σε ένα μίνι πρωτάθλημα.

Όπως προείπαμε όμως, απαραίτητη προϋπόθεση για όλα αυτά, είναι να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, στο οποίο η ΕΠΟ έχει στρέψει όλη την προσοχή, θεωρώντας το μείζονος σημασίας, καθώς από την ολοκλήρωσή της, εξαρτώνται πολλά για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: ilianews

Related posts

ΑΟ ΘΗΒΑ – ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 2-0

Ρένος Γιαμπουράς

Ανακοίνωσε Γαϊδαρτζή ο Πανθηραϊκό

Abola Team 3

Εμφατική πρώτη για την Ξάνθη! (video)

Abola Team 2