free page hit counter
25.6 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μπακογιάννης: «Μας έχετε κουράσει κύριοι, η υπομονή μας εξαντλείται»

Γενέθλια έχει σήμερα ο ποδοσφαιριστής της Διάνα Ηλιούπολης, Δημήτρης Μπακογιάννης και σε συνδυασμό με τις ευχές, η ομάδα του δεν έχασε την ευκαιρία να του αποσπάσει μερικές δηλώσεις.

Ο ίδιος φυσικά αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση που βιώνει αυτός και όλοι οι συνάδελφοι και άνθρωποι του χώρου του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «Η υπομονή μας εξαντλείται, μας έχετε κουράσει…».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μπακογιάννη:

«Ο Τελευταίος μας αγώνας ήταν 1/11/20 απέναντι στην Θύελλα και κανείς μας δεν περίμενε ότι θα φτάσουμε αρχές Φεβρουαρίου έχοντας τόσο μεγάλη απραξία απ’ αυτό που αγαπάμε. Ξεκάθαρα προέχει η υγεία όλων ωστόσο και ο αθλητισμός αποπνέει υγεία τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Έχει περάσει τόσος καιρός και κανείς από τους ειδικούς δεν έχει βγει να μας μιλήσει ξεκάθαρα. Το μόνο που ακούμε είναι ότι ο αθλητισμός είναι νούμερο 1 κίνδυνος μεταδοτικότητας την ώρα που στα σούπερ μάρκετ , στα μετρό και στα λεωφορεία γίνεται ένας κακός χαμός. Μας έχουν παραμελήσει τελείως! Το μόνο που ακούμε είναι “θα δούμε”, “όχι ακόμη”, κλπ. Προσπαθούμε μέσω των προπονητών μας να προπονούμαστε ατομικά , αλλά πόσο ατομική προπόνηση να αντέξουμε; Όταν δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα επιστρέψουμε στο γήπεδο να κάνουμε ξανά αυτό που αγαπάμε! Η υπομονή μας εξαντλείται, μας έχετε κουράσει κύριοι».

Related posts

Θέλουν δουλειά και οι δύο!

Abola Team

Ο Άρης Πετρούπολης όπως παρατάχθηκε στο νικηφόρο ματς με τον ΓΣ Αργυρούπολης

Abola Team 3

ΓΣ Καισαριανής: Οι αρχηγοί για τη νέα σεζόν

Abola Team