free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική: Το Υφυπουργείο Αθλητισμού διαψεύδει τις δηλώσεις του Θανάση Εξαδάκτυλου (vid)

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού διέψευσε τις δηλώσεις του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιου Εξαδάκτυλου ο οποίος σε συνέντευξή του στα Panionianea.gr ανέφερε, πως η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν έχει προχωρήσει σε καμία συζήτηση για την επανέναρξη των προπονήσεων στη Γ’ Εθνική.

Οι δηλώσεις του μέλους της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, περί μη συζήτησης εκ μέρους του Υφυπουργείου Αθλητισμού για επανέναρξη προπονήσεων στην Γ’ Εθνική, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Υφυπουργείου.

Όπως ξεκαθαρίζει, έχει αποστείλει με επίσημο έγγραφό του από τις 13 Ιανουαρίου (Α.Π. 14395), προς την «Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες», αίτημα επανέναρξής των προπονήσεων και για τη Γ’ Εθνική (μεταξύ άλλων πρωταθλημάτων και λοιπών αθλητικών δραστηριοτήτων), με την απαραίτητη δέσμευση ότι θα τηρηθεί απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο με εβδομαδιαίο τεστ αντιγόνου COVID-19.

Μάλιστα, όπως τονίζει το Υφυπουργείο, το ίδιο αίτημα επαναλήφθηκε τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, έως και την Τετάρτη (10/2), ενώ μάλιστα, στη συνεδρίαση της «Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες» στις 29/01, κατόπιν συνεννόησης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, συμμετείχε και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, όπου επανέλαβε το αίτημα για επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του κ. Εξαδάκτυλου και τι ανέφερε ακριβώς:

Related posts

Στις 29/5 η απόφαση για τα γεγονότα της Αμαλιάδας

Abola Team 2

Τέλος ο Βελέντζας από τον Πέλοπα Κιάτου!

Abola Team 2

Οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής

Κωνσταντίνος Περούλης