free page hit counter
17.5 C
Αθήνα
29 Φεβρουαρίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Α.Ε. Μοσχάτου: Καλύπτει το πρώτο τεστ κορονοϊού ο Σταμάτης Καζαντζής

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Μοσχάτου Ταύρου και γνωστή προσωπικότητα στη Γ’ Εθνική από την πετυχημένη του θητεία ως πρόεδρος του Φωστήρα, κ. Σταμάτης Καζαντζής προέβη σε μία εξαιρετική ενέργεια συμπαράστασης, καθώς προσφέρθηκε να καλύψει πλήρως το πρώτο τεστ κορονοϊού που θα γίνει σε όλη την ομάδα της Α.Ε. Μοσχάτου.

Ο σύλλογος, δείχνοντας την απεριόριστη εκτίμησή του για αυτή την πράξη, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ευχαρίστησε τον κ. Καζαντζή για την πολύ γενναιόδωρη κίνησή του, τονίζοντας αυτές τις πολύ δύσκολες για όλους εποχές και το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Σταμάτη Καζαντζή που προσφέρουν τη βοήθειά τους αφιλοκερδώς.

Η ανακοίνωση του Μοσχάτου:

«Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου θα ήθελε να εκφράσει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της στον κύριο Σταμάτη Καζαντζή για μια πολύ όμορφη πράξη έμπρακτης συμπαράστασης προς το σωματείο μας.

Είναι γνωστό ότι σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η πολιτεία αποφάσισε την επανέναρξη του πρωταθλήματος Γ Εθνικής στο οποίο συμμετέχουμε.

Βάση των προβλεπόμενων πρωτοκόλλων Ασφαλείας προβλέπεται τεστ αντιγόνου πριν την έναρξη των προπονήσεων και κατόπιν προγραμματισμένο εβδομαδιαίο τεστ.

Τα αποτελέσματα θα αποστέλλονται από τον αρμόδιο γιατρό στην ΓΓΑ με συγκεκριμένο τρόπο.
Οι ήδη επιβαρυμένες από διάφορα έξοδα ομάδες θα πρέπει να προϋπολογισουν ένα ακόμα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό σε μηνιαία βάση. Δεν έχει κανείς αναλάβει την υποχρέωση να το καλύπτει ούτε σε επίπεδο περιφέρειας ούτε σε επίπεδο Δήμου.
Κάποιοι Δήμοι (Πειραιάς-Μώραλης) ανέλαβαν πρωτοβουλία να καλύψουν αυτό το έξοδο για τις ομάδες της πόλης τους.

Εμείς απευθυνθήκαμε στον Δήμο μας αλλά δεν είχαμε καμία απάντηση. Βέβαια οι προθεσμίες πιέζουν και δεν έχουμε περιθώρια αναβλητικότητας για την έναρξη των προπονήσεων της ομάδας.
Το μεσημέρι δεχθήκαμε ένα τηλέφωνο από τον κύριο Σταμάτη Καζαντζή Δημοτικό Σύμβουλο Μοσχάτου Ταύρου και επιτυχημένο επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην πόλη μας (Και όχι μόνον) στον τομέα της εμπορίας.καυσίμων.

Μας ρώτησε για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του ερασιτεχνικού αθλητισμού και μοιραστήκαμε τις αγωνίες μας οι οποίες του έγιναν άμεσα αντιληπτές καθώς έχει διατελέσει επί σειρά ετών και μάλιστα επιτυχημένα παράγοντας (Πρόεδρος στον ιστορικό Φωστήρα).

Άμεσα με το που τελειώσαν τα λεγόμενά μας προσφέρθηκε να καλύψει το πρώτο τεστ για covid της ομάδας, συμβολικά μεν ουσιαστικά δε, συναισθανομενος τις δυσκολίες της εποχής θέλοντας να βάλει ένα μικρό λιθαράκι. Μας τόνισε ότι δεν επιθυμεί να υποκαταστήσει τον ρόλο της πολιτείας η του Δήμου ή άλλων φορέων απλά έδειξε ότι καταλαβαίνει τι συμβαίνει στον μικρόκοσμο του ποδοσφαίρου που είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας..

Ζήτησε επισταμένα σε εμένα και τον Βασίλη Γκούμα να μην αναφερθεί η ενέργειά του, άλλωστε δεν το χρειάζεται, αλλά.δεν ήταν δυνατό να συμβεί αυτό από πλευράς μας…Τα καλά πρέπει να επικοινωνούνται και να παραδειγματίζουν….

Σταμάτη Καζαντζή σε ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη πράξη σου, για την έμπρακτη βοήθεια σου προς το σωματείο μας. Και δεν ήταν η πρώτη φορά και όπως έχεις αποδείξει δεν είναι η τελευταία.

Ο κόσμος της ΑΕΜ δεν ξεχνάει ποτέ…Ούτε τα κακά αλλά πολύ δε περισσότερο τα καλά….
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ- Δεν είναι όλα θέμα χρημάτων… Είναι θέμα βούλησης… μερικές φορές είναι μόνον θέμα καρδιάς….

Σήμερα μίλησε η καρδιά σου φίλε Σταμάτη. Μίλησε ποδοσφαιρικά αλλά και ανθρώπινα.

Και το έχει κάνει επανελλειμένα….Από όσο θυμόμαστε….

Σ.Φαναρίτης Β.Γκούμας».

Related posts

Στον Άγιο Ιερόθεο ο Κατσής

Abola Team 2

Ο Σούλης Παπαδόπουλος στην τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη

Abola Team 3

Ψυρόπουλος στον Ηλυσιακό

Τάσος Ζαφειρίου