free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗΕΠΟ

Επιτροπή Διοργανώσεων (ΕΠΟ): Η μορφή της φετινής Γ’ Εθνικής, υποβιβασμός για τους μη συμμετέχοντες

εθνικη

Επισημοποιήθηκε από την Επιτροπή Διοργανώσεων, ο τρόπος διεξαγωγής του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ, αναφέρει πως το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά με την διεξαγωγή μόνο του Α’ Γύρου, με όσες ομάδες επιθυμούν να συμμετάσχουν, ενώ αυτές οι οποίες θα αποφασίσουν να μην συμμετάσχουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες ΕΠΣ, χωρίς όμως τις ανάλογες κυρώσεις.

Τέλος, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η Επιτροπή Διοργανώσεων θα εισηγηθεί την μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και των παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας, για τους αγώνες που θα διεξαχθούν υπό αυτή την μορφή, τουλάχιστον για φέτος.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις. Σύμφωνα με την απόφαση της Ε.Ε./Ε.Π.Ο., η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος θα είναι την Κυριακή στις 28/03/2021.

Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του».

Related posts

Εθνικός – Φωστήρας (LIVE)

Κωνσταντίνος Περούλης

Τις επόμενες μέρες η απόφαση της Εφέσεων ΕΠΟ για τον Αστέρα Αμαλιάδας

Abola Team 2

Ερμής Μελιγούς: Αποχαιρετάει τον Ραφαέλ Νασιμέντο, τον νεαρό Πορτογάλο που έφερε στην Ελλάδα

Γιώργος Ανανίδας