free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗΕΠΟ

Γ’ Εθνική: Σκέψεις για…σέντρα στις 4 Απριλίου και απογοήτευση με τη νέα Κ.Υ.Α.

Η νέα Κ.Υ.Α. για τον αθλητισμό, έβαλε ολοκληρωτικά στον «πάγο» τη Γ’ Εθνική.

Μετά από την αναστολή των προπονήσεων στις 19 περιφερειακές ενότητες που βρίσκονται σε «βαθύ κόκκινο» λόγω του κορονοϊού, η νέα ΚΥΑ, απαγόρευσε γενικά τις προπονήσεις στην κατηγορία, τουλάχιστον έως τις 15 Μαρτίου.

Αυτή η αρνητική εξέλιξη ήρθε μια μετά την απόφαση της ΕΠΟ για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στις 28 Μαρτίου. Ωστόσο, η κατηγορία εξαιρέθηκε συνολικά από τα νέα μέτρα, με τα οποία επιτρέπονται οι προπονήσεις στη Football League, αλλά και στα άλλα αθλήματα.

Η επανέναρξη της Γ’ Εθνικής βρίσκεται πλέον στον… αέρα, αν και στην ΕΠΟ είναι διατεθειμένοι να μεταφέρουν την ημερομηνία… σέντρας για τις 4 Απριλίου.

Όλα αυτά όμως, την ώρα που υπάρχουν κι άλλες εκκρεμότητες, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα αναλάβει το κόστος για τα απαιτούμενα τεστ στις ομάδες της κατηγορίας, καθώς μέχρι τώρα μόνο κάποιοι δήμοι ανέλαβαν να τα πληρώσουν, όπως και κάποιοι παράγοντες για τα σωματεία τους.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν νέες διαβουλεύσεις της ΕΠΟ τόσο με τις ομάδες, όσο και με τη ΓΓΑ, για να υπάρξουν οριστικές απαντήσεις στο αν και πώς θα συνεχιστεί η Γ’ Εθνική.

onsports.gr

Related posts

Τέλος ο Σουάνης από Διαγόρα!

Abola Team 2

Σε καλό δρόμο του Γιαννόπουλου στον Αιολικό

Abola Team 3

Νίκη παραμονής ο Αγ. Ιερόθεος του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου 3-1 εκτός τον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 3