free page hit counter
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Αίας Σαλαμίνας: Ανακοινώθηκε ο Σταφσουλάι και η επιστροφή του Γκέρκι Ζότο

Δύο προσθήκες ποδοσφαιριστών από τον Αμπελακιακό με μία επιστροφή στον Αίαντα Σαλαμίνας!

Η ομάδα του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, έχει ξεκινήσει για τα καλά τη δική της ενίσχυση, εν όψει της επικείμενης επανέναρξης στις 4 Απριλίου.

Εντός της ημέρας, ανακοίνωσε πρώτα τον Αποστόλη Σταφσουλάι και πολύ λίγο μετά τον Γκέρκι Ζότο, με τον δεύτερο να επιστρέφει στον Αίαντα μετά τη σεζόν 2018/19.

Ο πρώτος, αγωνίζεται ως σέντερ φορ και αναμένεται να δώσει τις απαραίτητες λύσεις στο σκοράρισμα, καθώς μιλάμε για έναν πολύ έμπειρο παίκτη με μπόλικες παραστάσεις στην καριέρα του.

Ο δεύτερος πατάει σε “γνώριμα λημέρια”, δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του και το ταλέντο του είναι γνωστό στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, αφού ο ίδιος είναι μόλις 19 ετών και έχει παίξει πολύ ποδόσφαιρο παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Οι δύο ανακοινώσεις του Αίαντα:
  • «Η Διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας καλωσορίζει στην μεγάλη ΄΄Οικογένεια΄΄ της Ομάδας μας, τον Apostolis Stafsoulaj το ΄΄βαρύ πυροβολικό΄΄ του Αμπελακιακος ΣΦΑΣ !
    Ο Αποστόλης είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής έχοντας πολλές συμμέτοχες στην Κατηγορία. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στον συντοπίτη Αμπελακιακό αλλά , σε Εθνικός Πειραιώς – Ethnikos Piraeus και ΑΟ Καραβας .
    ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε καλωσορίζουμε στην ΄΄Οικογένεια΄΄ του Βασιλιά Αίαντα Σαλαμίνας».

 

  • «Επιστροφή στον βασιλιά Αίαντα για τον Γκέρκι Ζότο!
    Η Διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας καλωσορίζει στην μεγάλη ΄΄Οικογένεια΄΄ της Ομάδας μας, τον ΓΚΕΡΚΙ ΖΟΤΟ !
    Δεύτερη Ποδοσφαιρική θητεία για τον Γκέρκι στον Αίαντα, ύστερα την σεζόν 2018-2019 ενισχύοντας την Ομάδα μας στον δύσκολο δρόμο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Ο Γκέργκι ανδρώθηκε στις Ακαδημίες του συντοπίτη Αμπελακιακος ΣΦΑΣ , ενώ φέτος μέχρι πριν την διακοπή των Πρωταθλημάτων, η Ομάδα του βρισκόταν στην 1η θέση έχοντας τον, βασικό γρανάζι και αναντικατάστατο ποδοσφαιριστή.
    ΓΚΕΡΚΙ σε καλωσορίζουμε στην ΄΄Οικογένεια΄΄ του Βασιλιά Αίαντα Σαλαμίνας.
    * Στην φωτογραφία στο μέσον ο Ποδοσφαιριστής μας ΓΚΕΡΚΙ ΖΟΤΟ, αριστερά ο Πρόεδρος Δημήτρης Μόγιας, και δεξιά ο Γεν. Αρχηγός Μιχαλης Αννα Σκιαθίτη».

Related posts

Σιλιγαρδάκης και με την «βούλα» στον Διαγόρα

Abola Team 2

Εκτός για δύο μήνες ο Μισέλ στον Εθνικό!

Abola Team 2

Παρελθόν ο Μπακάλης από την ΑΕ Μυλοποτάμου

Abola Team 2