free page hit counter
18.5 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗΕΠΟΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑΕΠΣΑΝΑΕΠΣΔΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Ε.Ε. της ΕΠΟ: Συνεδριάζει τη Δευτέρα (5/4), τα δεδομένα για Γ’ Εθνική και τοπικά

Τη Δευτέρα (5/4) θα διεξαχθεί η πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ υπό τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Μάλιστα, ζητήθηκε άδεια η πρώτη αυτή συνεδρίαση να διεξαχθεί με φυσική παρουσία των μελών στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Κι αυτό, επειδή προβλέπεται να γίνουν μυστικές ψηφοφορίες για τις θέσεις του αναπληρωτή προέδρου, του α’ αντιπροέδρου και του ταμία, ωστόσο η απάντηση της κυβέρνησης ήταν αρνητική και έτσι η συνεδρίαση θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ένα από τα πρώτα ζητήματα που θα απασχολήσει την Εκτελεστική Επιτροπή είναι η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων έχει ανάψει το «πράσινο» φως για την επιστροφή στη δράση του πρωταθλήματος, ωστόσο παραμένουν κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να ρυθμίσει η ΕΠΟ.

Τα δεδομένα για την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής

Η Εκτελεστική Επιτροπή καλείται να εγκρίνει το πλάνο επανέναρξης της Γ’ Εθνικής και τις απαραίτητες τροποποιήσεις στην προκήρυξη. Η εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων ήταν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα από εκεί που σταμάτησε και να ολοκληρωθεί στο τέλος του πρώτου γύρου.

Όσον αφορά τα μπαράζ ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες, η εισήγηση είναι να χωριστούν οι πρωταθλητές των 10 ομίλων σε δύο γκρουπ και να παίξουν μονά παιχνίδια, προκειμένου να προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα προβιβαστούν.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι η Γ’ Εθνική να επιστρέψει στη δράση την Τετάρτη 7 Απριλίου με παιχνίδια εξ αναβολής, δηλαδή όσα είχαν αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού και την Κυριακή 11/4 να ξεκινήσει και πάλι κανονικά το πρωτάθλημα στους δέκα ομίλους.

Παράλληλα, η ΕΠΟ θα πρέπει να αποφασίσει τι θα συμβεί με τα τοπικά πρωταθλήματα που παραμένουν σε αναστολή, με τις πιθανότητες να επανεκκινήσουν να είναι ελάχιστες.

Related posts

Πρεμιέρα στην έδρα τους τα Γιάννινα WFC!

abola10

Μείον 12 βαθμοί για την Σπάρτη

Abola Team 2

Καθοριστικός ο Κατσικοκέρης στην άνοδο του Εργοτέλη

Abola Team 3