free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Οι τέσσερις νέες μεταγραφές του Ακράτητου

Τέσσερις (!) νέες μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ακράτητος το βράδυ της Τετάρτης (7/4), προσθέτοντας έτσι στο ρόστερ του στοιχεία και ποδοσφαιριστές που θεώρησε πως του έλειπαν, εν’ όψει της επανέναρξης της Γ’ Εθνικής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Πιο συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν κατά σειρά ο έμπειρος γκολκίπερ, Νικόλας Καραμαλίγκας, ο 27χρονος στόπερ-μπακ, Σταύρος Μάναλης, ο 23χρονος μπακ-χαφ, Κωνσταντίνος Φουρίκης και ο 18χρονος Αντώνης Πετεινός.

Οι ανακοινώσεις των μεταγραφών:

«Ανακοινώνουμε την απόκτηση του 27χρονου τερματοφύλακα Νικόλα Καραμαλίγκα με θητεία σε Ατρόμητο Αθηνών(Κ20), ΑΟ Ανθούπολη, ΑΟ Σύρου, Αχαρναικό, Ένωση Περιστερίου, Φοίνικα Περιστερίου, ΑΟ Καραβά, Παλαιό Φάληρο & ΑΟ Αργοναύτη.
Νικόλα καλώς ήρθες.
Εκ του Δ.Σ».

«Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Σταύρου Μάναλη γεννηθείς το 1994 ο οποίος αγωνίζεται σαν αριστερό στόπερ & αριστερό μπακ. Προηγούμενες ομάδες του οι Αχαρναικός, Αστέρας Βάρης, Φωστήρας, Ολυμπιακός Βόλου & Ολυμπιακός Αγ.Στεφάνου.
Ο Σταύρος με την εμπειρία του σε επίπεδο Β & Γ Εθνικής αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας.
Τον καλωσορίζουμε στον Ακράτητο.
Εκ του Δ.Σ».

«Ανακοινώνουμε την απόκτηση του 23χρονου μπακ-χαφ Κωνσταντίνου Φουρίκη με προυπηρεσία σε Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Ασπρόπυργο, Σπάρτη & ΠΑΕ Κέρκυρα.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ακράτητου και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.
Εκ του Δ.Σ».

«Επενδύοντας και στο μέλλον ανακοινώνουμε την απόκτηση του Αντώνη Πετεινού (γεν.2002) ο οποίος σε επίπεδο ακαδημιών αγωνίστηκε U14 σε S.S Maceratese, U15 σε Καλλιθέα, U16 & U17 στον Απόλλων Σμύρνης, U18 & U19 στον Ιωνικό.
Αντώνη σε καλωσορίζουμε στον Ακράτητο.
Εκ του Δ.Σ».

Related posts

Ενίσχυση με Νυφαδόπουλο ο Πανθηραϊκός

Abola Team 3

Επέστρεψε στον Ηλυσιακό ο Μπίρης

Abola Team 3

Θετικό το πρώτο τέστ για τον Ναυπακτιακό

Ρένος Γιαμπουράς