free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Τασιόπουλος: «Η Ηλιούπολη κοιτάζει πάντα την κορυφή»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ο νέος τεχνικός της Ηλιούπολης, έκανε ο Τάσος Τασιόπουλος ο οποίος επέστρεψε στον σύλλογο, αρκετά χρόνια μετά την τελευταία φορά που βρέθηκε στον πάγκο του.

Ο κ. Τασιόπουλος, γνωρίζει καλά τι σημαίνει να πετυχαίνεις στον «Ήλιο», καθώς ήταν εκείνος που οδήγησε την ομάδα στην άνοδο από τη Δ’ στη Γ’ Εθνική, στην προηγούμενή του θητεία.

Μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του ανέφερε πως «Όλοι μαζί θα παλέψουμε πρώτα απ’ όλα για την ομάδα, το σήμα της, τον κόσμο».

Αναλυτικά, τα λόγια του κ. Τασιόπουλου προς τους ποδοσφαιριστές του:

«Γνωρίζουμε όλοι που βρισκόμαστε. Η Ηλιούπολη είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να κοιτάζει πάντα την κορυφή. Όλοι μαζί θα παλέψουμε πρώτα απ’ όλα για την ομάδα, το σήμα της, τον κόσμο. Σε κάθε προπόνηση σε κάθε αγώνα αυτός θα είναι ο στόχος. Δεν βάζουμε μακροπρόθεσμους στόχους, αλλά κοιτάζουμε το κάθε ματς σαν μια νέα μάχη. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στις δυνατότητες σας και γι αυτό είστε στην ομάδα. Προσωπικά πιστεύω στην ομάδα και για αυτό αποδέχτηκα την πρόταση. Από σήμερα το κεφάλι κάτω και με πολύ δουλειά να είστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε».

Related posts

ΕΠΟ: Με κλήρωση οι κυπελλούχοι

abola10

Νίκη με Σιάνο για Κερατσίνι επί της Ερμιονίδας!

Abola Team 3

“Ζεστός” πριν το κύπελλο!

admin