free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Άγιος Ιερόθεος: Τρεις νέες μεταγραφές και λύση συνεργασίας με τον Γιώργο Πολίτη

Πολλά τα γεγονότα εντός της ημέρας στον Άγιο Ιερόθεο!

Η ομάδα από το Περιστέρι, ανακοίνωσε τρεις νέες προσθήκες, πριν ενημερώσει και για το κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Πολίτη.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, πρόκειται για τρία νεαρά παιδιά με πολλές δυνατότητες.

Συγκεκριμένα, οι Αντώνης Πλουμάτος (20 ετών, ακραίος μπακ), Παναγιώτης Αντωνόπουλος (19 ετών, κεντρικός μέσος) και Νίκος Μπούρας (23 ετών, κεντρικός αμυντικός) ανήκουν πλέον στο έμψυχο δυναμικό του Ιερόθεου και αναμένονται είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα να βοηθήσουν σημαντικά τη νέα τους ομάδα.

Οι ανακοινώσεις

«Λύση συνεργασίας με Γιώργο Πολίτη
Το διοικητικό συμβούλιο του Αγίου Ιερόθεου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Πολίτη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε ότι καλύτερο συνέχεια της καριέρας του».

«Έναρξη συνεργασίας με Αντώνη Πλουμάτο, Παναγιώτη Αντωνόπουλο και Νίκο Μπούρα
Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αντώνη Πλουμάτο.
Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 20 χρονών, αγωνίζεται ως ακραίος οπισθοφύλακας και τα τελευταία τρία χρόνια άνηκε στο δυναμικό του ΑΟ Χαϊδαρίου.
Παράλληλα έχει περάσει από την Ιεράπολη ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι παίζει ως μικρός.
Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο 19χρονος μέσος, Παναγιώτης Αντωνόπουλος που έχει περάσει από ΑΟ Ιλίου και Ανθούπολη, καθώς και ο κεντρικός αμυντικός, Νίκος Μπούρας που έχει φορέσει τις φανέλες των Φωστήρα, Λεωνίδιου και Ηλυσιακού».

Related posts

Πολύ κοντά στον Γιώρα το Κερατσίνι

Abola Team 2

Με αρκετές απουσίες στην Κρήτη ο Εθνικός

Abola Team 2

Με “αέρα” Κοπιτσή!

Abola Team