free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Nέος προπονητής στην ΑΕ Ιλίου ο Δημήτρης Καρανάσιος

Ο Δημήτρης Καρανάσιος θα είναι ο διάδοχος του Αντώνη Βαζλαματζή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Ιλίου, ένας άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα, αφού ήταν στον σύλλογο στα πρώτα παιχνίδια που έγιναν φέτος, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε.
Ενεργό ρόλο θα έχει και ο πρόεδρος Παναγιώτης Σπυρίδης, ο οποίος άλλωστε είχε την ευθύνη της καθοδήγησης της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια. Την προσεχή Παρασκευή θα συναντηθεί ο Δημήτρης Καρανάσιος με τους Παναγιώτη Σπυρίδη και Θανάση Αναστόπουλο, όπου και θα συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες της νέας τους αυτής συνεργασίας. Στην συνάντηση που θα γίνει στα γραφεία της ΑΕ Ιλίου, θα δώσει το “παρών” κι ένα ακόμη πρόσωπο, ο οποίος θα συζητήσει με τους ανθρώπους του συλλόγου κι εφόσον τα “βρουν” τότε αυτός θα αναλάβει καθήκοντα γυμναστή.
Στα συν, είναι ότι εκτός από τον Δημήτρη Γκάνιο όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα συνεχίσουν στην ΑΕ Ιλίου και την επόμενη σεζόν με στόχο ο σύλλογος να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε φέτος λόγω της διακοπής του Πρωταθλήματος και είναι η άνοδος στην Β’ Αθήνας. Βέβαια, όπως τονίστηκε θα γίνουν δύο με τρεις προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών που έχουν αγωνιστεί σε ομάδες ανώτερων κατηγοριών, προκειμένου η ομάδα να είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις.

Related posts

Αποχώρησή του Τεχνικού Διευθυντή Δημήτρη Σπυριδόπουλου από την Νίκη Γαλατσίου

admin

Ο Μανώλης Θέμελης στην τεχνική ηγεσία του Κεραμεικού

Abola Team 3

Αποχώρησε από τον Αστέρα Εξαρχείων ο Δημήτρης Μωραϊτης

Abola Team 3