free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής (8ος όμιλος)

Ένας όμιλος στον οποίο οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, είναι ο 8ος και δεν ξεχνάει να μας το υπενθυμίζει αυτό σε κάθε αγωνιστική.

Πιθανότατα να μην αποτελέσει εξαίρεση ούτε η 8η αγωνιστική, με το ΠυθαγόραςΑιολικός να έχει ήδη ολοκληρωθεί από την Παρασκευή (0-2 οι Μυτιληναίοι) και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή.

Η νίκη του Αιολικού, τον έφερε στους 13 βαθμούς, “πιάνοντας” έτσι τη Θύελλα Ραφήνας στη 2η θέση της βαθμολογίας, η οποία με τη σειρά της θα υποδεχθεί τη Μικρασιατική Χίου, με στόχο να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς, να απομακρυνθεί ξανά από τον Αιολικό και να ασκήσει επιπλέον πίεση στον Αίαντα.

Μιλώντας για τον Αίαντα, καθόλου εύκολο έργο δεν αναμένεται να έχουν αυτή την αγωνιστική οι πρωτοπόροι, αφού θα βρεθούν στον Κορυδαλλό για την αναμέτρηση με τον Καραβά ο οποίος όσο πιέζεται από τον Α.Ο. Πυλίου, άλλο τόσο πιέζει στη βαθμολογία ο ίδιος τον Αστέρα Βάρης.

Λίγο πολύ, τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον Αστέρα, ο οποίος υποδέχεται εντός έδρας το Κερατσίνι και μία ενδεχόμενη απώλεια βαθμών, μπορεί να τον ρίξει κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Δύσκολη «έξοδος» και για τον Ακράτητο, καθώς θα βρεθεί στη Λέσβο, για να αντιμετωπίσει τον Αετό Λουτρών. Ένας μόλις βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, πράγμα που σημαίνει πως η αναμέτρηση θα είναι το λιγότερο έντονη και ενδιαφέρουσα.

Τέλος, ο Πανελευσινιακός «καίγεται» για βαθμούς, όντας στη 10η θέση με μόλις 6 (βαθμούς) και αν θέλει να “ξεκολλήσει” από εκεί θα πρέπει να νικήσει τον πάντα αξιόμαχο Α.Ο. Πυλίου εντός έδρας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
  • Πυθαγόρας – Αιολικός 0-
  • Αετός Λουτρών – Ακράτητος (9/5, 13:00)
  • Πανελευσινιακός – Α.Ο. Πυλίου Κω (9/5, 15:00)
  • Θύελλα Ραφήνας – Μικρασιατική Χίου (9/5, 15:00)
  • Καραβάς – Αίας Σαλαμίνας (9/5, 17:00)
  • Αστέρας Βάρης – Κερατσίνι (9/5, 17:00)

 

Related posts

Οι διαιτητές της 22ης, 26ης & 30ης αγωνιστικής σε όλους τους Ομίλους της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3

Η αποστολή του ΠΑΟ ΡΟΥΦ στο Ναύπλιο (24/4/21)

Abola Newsroom

Αντίστροφη μέτρηση για το ματς της χρονιάς για Ηρόδοτο

Abola Team 2