free page hit counter
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε ο Κώστας Μπουρίτης στον Άρη Καλαμακίου

Με τον Κώστα Μπουρίτη στην τεχνική του ηγεσία θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική χρονιά ο Άρης Καλαμακίου. Σε συνάντηση που είχε ο εν λόγω προπονητής με τον πρόεδρο Λευτέρη Σφυρίδη και τον γενικό αρχηγό Μανώλη Γεωργαντίδη επήλθε η συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας, μιας και οι δύο πλευρές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα από την ημέρα που ανέλαβε ο Μπουρίτης το “τιμόνι” του Άρη.
Φέτος άλλωστε μέχρι τη διακοπή του Πρωταθλήματος, ο Άρης Καλαμακίου πραγματοποίησε εκπληκτική πορεία έχοντας 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα και ήταν στην πρώτη τετράδα του πρώτου ομίλου της Β’ κατηγορίας.
Ο Κώστας Μπουρίτης, αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη Καλαμακίου, τόνισε:
“Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τους Λευτέρη Σφυρίδη και Μανώλη Γεωργαντίδη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Επίσης, τους παίκτες με τους οποίους φέτος μέχρι τη διακοπή είμασταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Β’ Αθήνας. Το ρόστερ θα παραμείνει ως έχει και ευελπιστούμε και στο νέο Πρωτάθλημα να έχουμε μια ανάλογη πορεία. Ανυπομονούμε τώρα να αρχίσουν οι προπονήσεις και να επιστρέψουμε στον φυσικό μας χώρο που είναι το γήπεδο”.

Related posts

Ο παίκτης της Πεύκης Ταφίλ Κατιάι Β Ι Ν Τ Ε Ο

Τάσος Ζαφειρίου

Τα «ευχαριστώ» του Ρούσσου τον Άγιο Δημήτριο

Kώστας Παλαιολόγος

ΧΩΡΙΣΑΝ ΣΓΑΝΤΣΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Abola Team 3