free page hit counter
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Μεγάλη νίκη με 1-2 στη Νάξο η Προοδευτική, με «μπροστάρη» τον Σαπαλίδη

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από τη Νάξο η Προοδευτική, επικρατώντας του Πανναξιακού με 1-2.

Ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο, αναφορικά με την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, με τον Πανναξιακό (επηρεασμένος από την αγωνιστική αποχή) ωστόσο να βάζει «φωτιά» στο ματς, λίγο πριν το τέλος του, μειώνοντας και ψάχνοντας την ισοφάριση στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Σε εκείνο το σημείο όπου το συγκρότημα του Γιώργου Προμπονά φωνάζει για πέναλτι στον Μαναριώτη, με τον ρέφερι της αναμέτρησης ωστόσο να μην δείχνει την άσπρη βούλα.

Στο πρώτο μέρος, η Προοδευτική μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, με τον πρωταγωνιστή του αγώνα Σαπαλίδη, στο 27ο λεπτό, μετά από όμορφη κίνηση και σέντρα του πολύ δραστήριου Νέρες.

Οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου 45λέπτου, χωρίς όμως να φανούν απειλητικοί, προς την εστία του Τσουκαλά.

Στην επανάληψη ο Γιώργος Προμπονάς, έκανε μαζεμένες αλλαγές, θέλοντας να αλλάξει την εικόνα του ματς, αλλά τίποτα ιδιαίτερο δεν συνέβη, με την ομάδα του Κορυδαλλού να βρίσκει ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα και πάλι με τον Σαπαλίδη στο 75ο λεπτό, κάνοντας το 0-2 και «καθαρίζοντας» ουσιαστικά τον αγώνα.

Όσο τα λεπτά κυλούσαν, το ματς έδειχνε να γέρνει προς τους φιλοξενούμενους.

Ο Βασίλης Μαναριώτης ωστόσο που πέρασε στο ημίχρονο αλλαγή, μαζί με τον Γιάννη Ζανελάρη, προσπάθησαν να… βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά και τα κατάφεραν με τον Μαναριώτη να μειώνει στο 89ο λεπτό, δίνοντας βάσιμες ελπίδες στην ομάδα της Νάξου για τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τα τελευταία δευτερόλεπτα, ήταν «ροντέο» με τον Πανναξιακό να πιέζει για την ισοφάριση, η οποία λίγο έλειψε να έρθει, όταν ο Μαναριώτης βρέθηκε φάτσα με το 2-2, ωστόσο ο Τσουκαλάς έδιωξε σε κόρνερ.

Σε εκείνη τη φάση, ο στράικερ του Πανναξιακού βρέθηκε στο έδαφος, ζητώντας από τον διαιτητή κ. Νικολάου πέναλτι, σε τράβηγμα από τον Μαούνη.

Το εν λόγω αποτέλεσμα, φέρνει την «Προο» στους 13 βαθμούς και στην ισοβαθμία με τον Χαραυγιακό στην 3η θέση. Ο Πανναξιακός από την άλλη, αναγκάζεται να μείνει στους 6 και ισοβαθμεί με το Μοσχάτο στην 7η θέση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Νικολάου, με βοηθούς τους Ανδρέου και Μημίδη.

Πανναξιακός (Προμπονάς): Παπαδόπουλος, Πρεβολής, Ανεβλαβής, Κωστόπουλος, Πιτταράς, Ζαχαριουδάκης, Βαθρακοκοίλης (77′ Ζανελάρη), Καφετζής (46′ Σέμε), Κύρτσος (46′ Κόντι), Τσουρής (46′ Γκούφας), Πλαστουργός (46′ Μαναριώτης)

Προοδευτική (Καλαμάκης – Δρακωνάκης): Τσουκαλάς, Αποστόλου, Ρούμπο, Στεφανής, Μαούνης, Παλάτσιος, Μακρυγιαννάκης (64′ Γριζανίτης), Γκόγκα, Σαπαλίδης, Θεοδωρίδης (70′ Τζανιδάκης), Νέρες (82′ Σπανός)

Πηγή: cyclades24sports.gr

Related posts

Διοικητικό συμβούλιο Βλάχος Δηµήτρης video

admin

Ο Σουμπίνιο προβάρει και πάλι την φανέλα του Εθνικού Πειραιά

Abola Team

Ενίσχυση με Γιακούπι η Προοδευτική

Abola Team 3