free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου: Ανακοινώθηκε το τεχνικό δίδυμο Γιάννης και Θαλής Τσιριμώκος

Αλλαγή προσώπων στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου ο οποίος θέτει από τώρα τις βάσεις, για την προετοιμασία της ομάδας, ώστε να εμφανιστεί έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ.
Οι άνθρωποι που ανακοινώθηκαν από τον σύλλογο, για να οδηγήσουν την ομάδα σε νέες επιτυχίες δεν είναι άλλοι από τον Γιάννη και τον Θαλή Τσιριμώκο. Ο δεύτερος δε χρειάζεται συστάσεις, καθώς αποτελεί θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ ο πρώτος έχει προπονήσει αρκετά χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα.
Η ανακοίνωση:
«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΘΑΛΗΣ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ
Ένας θρύλος των γηπέδων επιστρέφει στην ομάδα μας!
Σε συμφωνία με το τεχνικό δίδυμο Θαλή και Γιάννη Τσιριμώκου ήρθε ο πρόεδρος της ομάδας μας Παπαναστασίου Θοδωρής μετά από την ομόφωνη απόφαση του νέου Δ.Σ. για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.
Για το βιογραφικό του τεράστιου Θαλή Τσιριμωκου θα χρειαστούν πολλές σελίδες, αυτό όμως που έφερε αυτήν την συνεργασία είναι η ταύτιση των απόψεων μας για το ερασιτεχνικο ποδόσφαιρο, η όρεξη για δουλειά μέσα στο γήπεδο και ο στόχος μας να δημιουργήσουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα την καινούρια δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά!
Θαλή και Γιάννη καλώς ήρθατε ξανά στο σπίτι σας!!».

Related posts

Σε πολύ καλό κλίμα η τελετή λήξης των ακαδημιών με απονομές στην Δόξα Αγ. Άννας (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: ΥΠΕΡΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ

Nάσος Φακίδης

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (22 & 23/4) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3