free page hit counter
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Πέρασε με 1-4 από το Μοσχάτο ο Πανιώνιος – Και πάλι στην κορυφή του ομίλου

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Μοσχάτο, καθώς επικράτησε με 1-4, για την 8η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, παίρνοντας ταυτόχρονα το προβάδισμα στη βαθμολογία επί της Ηλιούπολης.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, μπήκε δυνατά στο ματς και ήδη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-0, με αυτογκόλ που σημείωσε η ΑΕ Μοσχάτου, με κεφαλιά του Κοντοέ και γκολ του Πίσπα.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ στο 0-3, όμως στο 25ο λεπτό του αγώνα μείωσαν, όταν μετά από ασίστ του Κωνσταντίνου, ο Καραλής βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου και έκανε το 1-3.

Πριν κλείσει το πρώτο μέρος ο Πανιώνιος σκόραρε ξανά με τον Μουντρίχα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για τη συγκεκριμένη φάση, ότι ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 60ο λεπτό ο Παυλάκης σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο χέρι αμυντικού του Πανιωνίου, αλλά ο διαιτητής Ντάουλας δε σφύριξε καμία παράβαση. Ένα λεπτό μετά και πάλι οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, αλλά ο ρέφερι έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε και ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη.

Οι συνθέσεις

Μοσχάτο (Γ. Αρχοντάκης): Κραβαρίτης, Σταύρου, Ζιώβας, Ηρακλής (25′ Σαμιώτης), Ιωάννου, Κωνσταντίνου, Καραλής, Ρέντι (46′ Παυλάκης), Ψυχογιός (46′ Ζορμπάς), Πασαλίδης (46′ Σουλελές), Νιζάμης

Πανιώνιος (Δ. Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξυγκόρος (46′ λ.τρ. Μίχος), Κοντοές, Ζούλιας, Μπρέγκου, Πίσπας (77′ Κουτσάκης) , Γροντής (64′ Παπαδόπουλος), Μούντριχας (77′ Καμαρά), Νίνο (67′ λ.τρ. Αργύριου), Λιούμης

Η βαθμολογία

Related posts

Με… φόρα: Νίκη και πρόκριση στον τελικό ο ΠΟΑ!-Ικανοποιημένος ο Σουτζής από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές

Abola Team 2

Μόνο ένας παίκτης το απόλυτο της συμμετοχής στον Φωστήρα

Abola Team 3

Τέλος ο Κωτσοβός από την ΑΕ Μυλοποτάμου!

Abola Team 2