free page hit counter
18.5 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός στον Α. Ο. Τραχώνων για την καινούργια σεζόν

Η περσινή αγωνιστική σεζόν μπορεί να μην ολοκληρώθηκε ποτέ ενώ η ομάδα των Τραχώνων βρισκόταν ήδη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά αυτό το απρόσμενο και μοιραίο γεγονός – ελέω κορονοϊού – ουδόλως πίκρανε ή ελάττωσε το ηθικό και το φρόνημα της ομάδας του Αλίμου ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου!
Θεωρούν ότι «ότι έγινε, έγινε» ο χρόνος δεν κοιτάει πίσω, ξεχνούν την περσινή χρόνια και με νέα ορμή, πάθος, αισιοδοξία και πίστη αναμένουν με αγωνία και προσμονή την έναρξη της επόμενης.
Ήδη ανακοινώθηκε – η τυπική εξάλλου – οριστικοποίηση της εκ νέου συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Ζαλάβρα ο οποίος ήδη έδωσε δείγματα γραφής πέρσι και σε συνδυασμό με την προσωπική ανακοίνωση της συνέχισης της ποδοσφαιρικής ζωής του εμβληματικού αρχηγού της ομάδας Γιώργου Μανωλιάδη για άλλη μια χρόνια, όλοι οι οιωνοί προμηνύουν και για φέτος.. «μεγάλα πράγματα» για τον ιστορικό σύλλογο.
Ο προπονητής λοιπόν στην θέση του, η «σημαία στον ιστό της» και ο προγραμματισμός συνεχίστηκε πανηγυρικά όλη αυτή την τρέχουσα εβδομάδα.
Στα πλαίσια των συζητήσεων για τις ανανεώσεις των συνεργατών με τους έμπειρους παίκτες της ομάδας, σειρά είχαν αυτήν την εβδομάδα να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στον σύλλογο Α.Ο Τραχώνων και ο σύλλογος προς αυτούς, οι εξής ποδοσφαιριστές:
Σπύρος Δημογιάννης, Σταύρος Βουρλούμης και Παναγιώτης Γιαννόπουλος.
Οι συζητήσεις συνεχίζονται διαδοχικά με όλους τους ποδοσφαιριστές και ευχή όλων είναι φέτος με το ίδιο ρόστερ, με την ίδια διάθεση, με την ίδια θέληση και ορμή, να ολοκληρώσουμε αυτή την φορά ότι αφήσαμε πέρσι στην μέση του δρόμου, όχι βέβαια με δίκη μας υπαιτιότητα…

Related posts

Η εκπομπή “Στις Γειτονιές της Αθήνας” επιστρέφει δυναμικά!

abola10

Στην κλήρωση του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ αναφέρθηκε ο προπονητής της Δάφνης Παλ. Φαλήρου, Βαγγέλης Σάπκας

admin

Επίδειξη ισχύος η Δάφνη Π. Φαλήρου (1-4)

Abola Team