free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Νέος προπονητής στους Αγίους Αναργύρους ο Χρήστος Πιπίνης

Ο Χρήστος Πιπίνης “κρέμασε” τα ποδοσφαιρικά του παππούτσια και ανέλαβε το “τιμόνι” των Αγίων Αναργύρων για την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο γυμναστής Παναγιώτης Κωτσοβός, ο οποίος συνεχίζει και την νέα σεζόν, ενώ καθήκοντα γενικού αρχηγού αναλαμβάνει ο Νότης Μαχαίρας.
Συγκεκριμένα:
Η  Ανακοίνωση του Συλλόγου:
“Με αφορμή τον προγραμματισμό της ομάδας μας για τη νέα χρονιά, το Δ.Σ. του συλλόγου μας συναντήθηκε με ανθρώπους που διαχρονικά στηρίζουν οικονομικά και όχι μόνο την ομάδα, συζήτησαν και αποφάσισαν ομόφωνα την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον ΧΡΗΣΤΟ ΠΙΠΙΝΗ. Ο Χρήστος τα τελευταία δύο χρόνια τίμησε με την παρουσία του ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός την ομάδα μας, αλλά και ως προπονητής της K 18.
Η ποδοσφαιρική του αξία είναι γνωστή σε όλους, τόσο στην ΕΛΛΑΔΑ όσο και στην ΚΥΠΡΟ, όπου αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία. Το πιο σημαντικό όμως είναι το ήθος και ο χαρακτήρας του ανθρώπου αυτού.
Γυμναστής της ομάδας συνεχίζει να είναι ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΤΣΟΒΟΣ, καθώς και τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας μας.  Γενικός Αρχηγός και άμεσος συνεργάτης του προπονητή αναλαμβάνει ένας παλιός γνώριμος με προσφορά στο σύλλογό μας ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ.
Ευχόμαστε σε όλους κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.
Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΣΤΗ.
Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου με εργομετρικά τεστ. Ακριβή ημερομηνία θα έχουμε μόλις η διοργανώτρια αρχή ορίσει την έναρξη του Πρωταθλήματος.
Ευχή όλων μας να ολοκληρωθεί το νέο Πρωτάθλημα μετά από δύο σεζόν που λόγω της πανδημίας δεν κατάφεραν να τελειώσουν”.

Related posts

ΕΠΣΑ: Τι έγινε στα πρωταθλήματα της Αθήνας

Abola Team

Ισόπαλη με σκορ 1-1 η Αθηναϊδα απέναντι στο Χαλάνδρι

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 11/2

Abola Newsroom