free page hit counter
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ.Χαραλαμπίδης: Δύο σεζόν με επιτυχίες, Πρωτάθλημα στη Β’ Εθνική και Final Four φέτος στην Α’

Ο Γιάννης Χαραλαμπίδης, ο οποίος ήταν ο “τιμονιέρης” της γυναικείας ομάδας της Αγίας Παρασκευής τα τελευταία δύο χρόνια στα οποία η “Σάντα” την πρώτη σεζόν πέτυχε την άνοδο από την Β’ Εθνική στην Α’, ενώ φέτος είχε μια εκπληκτική πορεία φτάνοντας η ομάδα αήττητη μέχρι τον μικρό τελικό, καταλαμβάνοντας τελικά την τέταρτη θέση πανελλαδικά.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Αγίας Παρασκευής και καταξιωμένος πλέον τεχνικός, Γιάννης Χαραλαμπίδης, κάνοντας τον απολογισμό για τα δύο αυτά χρόνια που υπήρξε στον πάγκο της ομάδας, ανέφερε χαρακτηριστικά:
“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της Αγίας Παρασκευής, στην “ομάδα μου” που με εμπιστεύτηκε ως πρώτο προπονητή στην ποδοσφαιρική γυναικεία ομάδα για 2 χρόνια δίνοντάς μου την ευκαιρία να δείξω τις προπονητικές μου ικανότητες και την προσωπικότητά μου.
Ο κύκλος αυτός έκλεισε με μια αήττητη πορεία αυτά τα 2 χρόνια κατακτώντας το Πρωτάθλημα στη Β’ Εθνική και φτάνοντας στο FINAL FOUR στο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Ιδιαίτερη μνεία στους στενότερους συνεργάτες μου τον γυμναστή Τόμυ Καρδούλα, τον προπονητή τερματοφυλάκων Βίσσα Φαλούτσο και φυσικά στην κυρία Λίτσα Κουφολούκα ως υπεύθυνη του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Για το τέλος άφησα τις “ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΟΥ” που συνεργάστηκα και δούλεψα καθημερινά παίρνοντας δύναμη από το πάθος που δείχνανε, την αφοσίωση και την αγάπη τους για αυτό που έκαναν!!!
Εις το επανιδείν…”

Related posts

Στη Μαλίν ο Νίνης

Abola Newsroom

Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 1-2

Abola Team 2

Πρόκριση στο Κύπελλο η ομάδα του ΥΕΘΑ 4-1 το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Abola Team 3