free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Μένει για 3η συνεχόμενη σεζόν στον Παιανιακό ο Γιώργος Φαράκος

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα συνεχίσει στο “τιμόνι” του Παιανιακού ο Γιώργος Φαράκος, αφού η διοίκηση του συλλόγου υπό την προεδρία του Θοδωρή Κοτσώνη δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από το έργο του εν λόγω τεχνικού στην ομάδα, με αποτέλεσμα την ανανέωση της συνεργασίας και για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Η ομάδα εξακολουθεί να προπονείται με τη συμμετοχή μάλιστα 15 παικτριών και η αυλαία θα πέσει την Παρασκευή 30 Ιουλίου, όπου άπαντες στον Παιανιακό θα δώσουν ραντεβού για την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου, όπου θα είναι και η έναρξη της προετοιμασίας για το νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Η έμπειρη ποδοσφαιρίστρια και αρχηγός του Παιανιακού Έλενα Καββούρη, μιλώντας για την καινούργια αγωνιστική χρονιά, τόνισε:
“Στόχος μας ξεκάθαρα θα είναι η άνοδος στην Β’ Εθνική. Πιστεύω ότι έχουμε δυναμώσει αρκετά κι ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Υπάρχουν στο ρόστερ πολλές ποιοτικές παίκτριες με ικανότητες και εμπειρία κι ένας καταξιωμένος προπονητής ο Γιώργος Φαράκος, ενώ και ο πρόεδρος Θοδωρής Κοτσώνης είναι πάντα δίπλα μας επιλύοντας οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται”.

Related posts

O… σερ Δημήτρης Μαυρίκος την Παρασκευή 12/3 στις 8 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

Κοινή Ανακοίνωση-Αποχώρησης και των 22 Παικτριών του Εθνικού Πειραιώς

Τάσος Ζαφειρίου

Τέσσερις ομάδες αντί για οχτώ θα υποβιβαστούν από την Α’ Εθνική στην Β’ Εθνική Γυναικών

Τάσος Ζαφειρίου