free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Ήρθε και… ρίζωσε στις Νέες Ατρομήτου 2018 η Καλομοίρα Κοντομίχη

Η καινούργια αγωνιστική περίοδος θα είναι η ενδέκατη σερί για την προπονήτρια Καλομοίρα Κοντομίχη στις Νέες Ατρομήτου 2018. Η εν λόγω τεχνικός μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Αναστάσιο Τράγο και την Στέλλα Μουζάκη αποφάσισε να παραμείνει για μία ακόμη σεζόν στην ομάδα. Ως γνωστόν η Καλομοίρα Κοντομίχη ξεκίνησε την προπονητική της καριέρα στον Ατρόμητο όπου κι εκεί “κρέμασε” τα ποδοσφαιρικά της παπούτσια.
Την Δευτέρα 23 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το νέο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών όπου μοναδικός στόχος της ομάδας είναι η άνοδος και η επιστροφή στην Α’ Εθνική πλέον ως Νέες Ατρομήτου 2018. Άλλωστε το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αποτελείται από παίκτριες Α’ Εθνικής, αφού αγωνιζόντουσαν όταν η ομάδα ήταν στην πρώτη κατηγορία ως Ατρόμητος.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Αναστάσιος Τράγος ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του, λέγοντας:
“Ξεκάθαρα ο στόχος της ομάδας Νέες Ατρομήτου 2018 είναι η άνοδος και η επιστροφή στην Α’ Εθνική, διότι το αξίζει, έχοντας τις παίκτριες που είχα τότε όταν ήμασταν στον Ατρόμητο. Όλες οι ποδοσφαιρίστριες που είναι τώρα στο ρόστερ θα συνεχίσουν κανονικά, ενώ θα γίνουν και δύο με τρεις δυνατές προσθήκες προκειμένου να είμαστε πλήρεις σε όλες τις γραμμές”.
Τέλος, την Δετέρα 23 Αυγούστου στην έναρξη της προετοιμασίας οι ποδοσφαιρίστριες της ομάδας Νέες Ατρομήτου 2018 θα παραλάβουν το νέο πακέτο (Βοx) ρούχων με τον χορηγό της ομάδας.

Related posts

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δεν κατεβαίνει ο Ατρόμητος Αθηνών!

Abola Team

Δεν τα κατάφερε η Εθνική!

Abola Team

Ο επί τέσσερις δεκαετίες Γενικός Αρχηγός της Αγίας Παρασκευής Μάριος Τζώρτζης σήμερα στις 10.20 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου