free page hit counter
20.1 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Πήρε Σπύρο Παπανικολάου και Χρήστο Βεϊόγλου η Βουλιαγμένη

Δύο μεταγραφές πραγματοποίησε η Βουλιαγμένη ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς και του Πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑΝΑ. Συγκεκριμένα, εντάχθηκαν στο δυναμικό του συλλόγου ο επιθετικός Σπύρος Παπανικολάου, ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στον Αστέρα Βάρης και το δεξί μπακ Χρήστος Βεϊόγλου από το Κορωπί.
Θα αποκτηθεί ένας ακόμη τερματοφύλακας κι έτσι το ρόστερ θα έχει ολοκληρωθεί με δεδομένο ότι δεν αποχώρησε κανένας παίκτης από την ομάδα, αφού όλοι ανανέωσαν την συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν.
Την Δευτέρα 2 Αυγούστου στις 6.30 μ.μ. θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση για την καινούργια αγωνιστική περίδο, στις 6.45 μ.μ. θα ακολουθήσει ο Αγιασμός και στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση. Επίσης, ανακοινώθηκαν και τα φιλικά παιχνίδια που θα δοθούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, με αντιπάλους τους:
Άρη Βούλας (13/8, εκτός)
ΠΑΟ Καλυβίων (21/8, εκτός)
ΑΣ Ποντίων (28/8 εντός)
Προμηθέα Δάφνης (5/9 εκτός)
Πανφαληρικό (8/9 εντός)
Τερψιθέα (11/9 εντός)
Κεραυνό Κερατέας (18/9 εκτός)
 Ο τεχνικός της Βουλιαγμένης Σωτήρης Κατράνας μιλώντας για το νέο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑΝΑ, δήλωσε:
“Η Βουλιαγμένη την νέα σεζόν θα παρουσιάσει ένα ισχυρό και ανταγωνιστικό σύνολο όπου θα επιδιώξουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Έχουμε δυναμώσει αρκετά, αφού δεν αποχώρησε κανένας παίκτης, ενώ μέχρι στιγμής έγιναν και δύο μεταγραφές. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία και να αρχίσει και να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα χωρίς απρόοπτα, καθώς και να διεξαχθούν αγώνες που θα αποτελέσουν διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής”.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Η αγωνιστική δράση του Σαββάτου

Abola Team

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση για την ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΟΒ

Ρένος Γιαμπουράς

Τα πλήρη αποτελέσματα (10/10) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team