free page hit counter
18.5 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Λουκάς Ρόππας: Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί

Την Δευτέρα 9 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η Αθλητική Ένωση Ηρακλείου για την καινούργια αγωνιστική χρονιά έχοντας και πάλι στο “τιμόνι” της τον Λουκά Ρόππα μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Δημήτρη Ζυγούρη.
Μέχρι στιγμής έχουν “κλειστεί” δύο φιλικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας με την Δόξα Βύρωνος στις 25/8 και με τον Άρη Πετρούπολης στις 15 Σεπτεμβρίου.
Ο Λουκάς Ρόππας μιλώντας για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά και τις βλέψεις που θα έχει το Ηράκλειο στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ Αθήνας, δήλωσε:
“Να ευχηθώ πάνω απ’ όλα υγεία και να μην έχουμε και πάλι διακοπή στο Πρωτάθλημα. Να αρχίσει και να ολοκληρωθεί κανονικά διότι κακά τα ψέματα έχουμε κουραστεί κι εμείς, αλλά και οι παίκτες τις δύο τελευταίες σεζόν. Θέλουμε να είμαστε και να παραμείνουμε υγιείς στο χώρο που αγαπάμε, στο γήπεδο”.
“Θέλω να βοηθήσω την ομάδα σε αυτήν την νέα προσπάθεια”
“Δέχτηκα να συνεχίσω μαζί με τον Δημήτρη Ζυγούρη στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλείου διότι εκτιμώ κάποιους ανθρώπους που εκλέχθηκαν στην καινούργια διοίκηση και θέλω να βοηθήσω την ομάδα σε αυτήν την νέα προσπάθεια που θα γίνει από την αρχή και να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε, ώστε το Ηράκλειο να είναι ανταγωνιστικό στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Έχουν ανανεώσει αρκετοί παίκτες από τον βασικό κορμό της ομάδας, έχουν όμως φύγει και κάποια παιδιά και θα κοιτάξουμε να τους αντικαταστήσουμε. Θα πρέπει να δούμε βέβαια και σε τι κατάσταση θα είναι οι παίκτες μετά από τόση μεγάλη αποχή, διότι μην ξεχνάτε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι ερασιτέχνες και εργαζόμενοι.
Καλή Σεζόν με Υγεία σε Όλους”.

Related posts

Ο Κόουτς του Α.Ο. Ιάσων Ιλίου Νίκος Κεφαλάς

Abola Team

Aνανέωσε και ο Γεωργόπουλος στη Νέα Ιωνία

admin

Την Δευτέρα 15/6 στις 9 μ.μ. ο νέος πρόεδρος του ΑΟ Περιστερίου Σπύρος Μάρκου

admin