free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό της Θύελλας Ραφήνας με την Ηλιούπολη

Στο πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας, η Θύελλα Ραφήνας αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας, με αντίπαλο την Ηλιούπολη.
Οι «λιγνιτωρύχοι» έπειτα από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη ουσιαστικά φάση του αγώνα στο 15’, όταν ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε το οδυνηρό λάθος του γκολκίπερ Τσάκαλου και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη απέκτησε ψυχολογία μετά το γκολ και δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες, με τον Δημητρίου να επιχειρεί ένα ωραίο σουτ στην κίνηση το οποίο έφυγε λίγο έξω στο 24’. Τρία λεπτά μετά, η Θύελλα κέρδισε πέναλτι σε χέρι ενός παίκτη της Ηλιούπολης μέσα στην περιοχή και διπλασίασε το προβάδισμά της χάρη σε εύστοχη εκτέλεση του Δημητρίου για το 0-2.
Από την πλευρά της, η Ηλιούπολη κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι στο 44’. Η μπάλα στρώθηκε στον Κράσι από ασταθές διώξιμο που προήλθε από εκτέλεση κόρνερ και εκείνος νίκησε τον Πρίφτη για το 1-2, που ήταν το σκορ ενός πολύ καλού πρώτου ημιχρόνου για τους περσινούς Πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής.
Στην επανάληψη, η εικόνα της Θύελλας δεν ήταν καλή, αφού η πίεση που δέχτηκε είχε ως συνέπεια να χαθεί η άριστη αμυντική συνοχή που είχε στο πρώτο μέρος, αλλά και να περιοριστεί σε έναν παθητικό ρόλο.
Με αυτό τον τρόπο, η Ηλιούπολη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε φάσεις όπου σε μία από αυτές κατάφερε να φέρει στα ίσα το ματς στο 64’. Συγκεκριμένα, ο Γάγγος έλαβε την μπάλα από γύρισμα που έγινε από τα αριστερά και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Πρίφτη, ισοφαρίζοντας σε 2-2.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Τσάκαλος, Πολίτης, Μπουσάι, Τσάτσαρης, Παπαγιαννόπουλος, Γεωργιάδης, Λάμπη, Σάμιος, Ταβάρες, Δωματιώτης, Κράσι.
Έπαιξαν και οι: Ρέτζο, Κρητικός, Μαλάι, Λέτσο, Τόσκα, Ζέλο, Γεμιστός, Ντηνιωτάκης, Πουλιάνος, Γάγγος και Ντογιάνι.
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Πρίφτης, Φύτρος, Ανδρίκος (80’ Σαντίκου), Μαντζώρος (80’ Σουρλής), Μαργέτης (80’ Νταλάκας), Μαρτίνος (65’ Σουλτανίδης), Ντόσκας, Μπουντάκης (53’ Αράπης), Παντελίδης (65’ Παναγιώτου), Δημητρίου (80’ Ζέκιο), Παπαδόπουλος (65’ Δρόσης).
 

Related posts

Ετοιμάζει τέσσερις δυνατές μεταγραφές η Αχαϊκή!

Abola Team 2

Crimson club Προοδευτικής: «Ποτέ διπλό μες τον Κορυδαλλό»

Abola Team 3

To φιλικό σε δεύτερη μοίρα…

Abola Team