free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Α.Ο. Ζωή (Σχολή Ολυμπιακού Πεντέλης): Εκπαίδευση στην χρήση απινιδωτή

Ο Α.Ο. Ζωή-Σχολή Ολυμπιακού Πεντέλης πραγματοποίησε το Σάββατο 18/9 παρουσίαση και εκπαίδευση όλου του Προπονητικού και Επιστημονικού επιτελείου της ομάδας στη χρήση του φορητού απινιδωτή.
Η Ανακοίνωση του Α.Ο. Ζωή:
“Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC) είναι το Ευρωπαϊκό Διεπιστημονικό Συμβούλιο για την Ιατρική Αναζωογόνηση και την Επείγουσα Ιατρική φροντίδα.
Η ERC’s αποστολή του ERC είναι η διάσωση της ανθρώπινης ζωής με την εφαρμογή υψηλής ποιότητας καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης σε όλους.
Με αίσθημα ευθύνης για τους αθλητές/ριες μας προς όλα τα αθλούμενα μέλη και σε εναρμόνιση με τον ΝΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, το Σάββατο 18/9/2021 όλο το Προπονητικό και Επιστημονικό επιτελείο της Σχολής μας πέρασε από την συγκεκριμένη εκπαίδευση μαθαίνοντας ταυτόχρονα την χρήση φορητού απινιδωτή σε περίπτωση που χρειαστεί να παρέχουν και αυτή την υπηρεσία για την προστασία της ανθρώπινης ζωής σε ενδεχόμενο περιστατικό.
Ευχαριστούμε πολύ τον Νίκο Δουλάμη για το άριστο σεμινάριο το οποίο παρείχε στην Ακαδημία μας και ευχόμαστε να έχουμε μια αγωνιστική σεζόν γεμάτη υγεία με αποφυγή των οποιοδήποτε δυσάρεστων περιστατικών”.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΠΙΑΚΟΥ REDMI NOTE 8T AI QUAD CAMERA"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος

Related posts

Νικολέτα Μορφίρη: Θα επιδιώξουμε μια καλύτερη πορεία στο δεύτερο γύρο

Τάσος Ζαφειρίου

Μαρία Πότσιου (Α.Ο. Μελισσίων): Ο Παναθηναϊκός είναι το ξεκάθαρο φαβορί

Τάσος Ζαφειρίου

Σούπερ μεταγραφές με Ηλέκτρα Πλυτά και Χριστίνα Μακρή οι Αβαντίδες Χαλκίδας

Τάσος Ζαφειρίου