free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Χαραλαμπίδης (Παναθηναϊκός): Μοναδικός στόχος η πρώτη θέση και μόνο

Ο Παναθηναϊκός κι αυτός δημιούργησε φέτος Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου κι επιστρέφει μετά από χρόνια στο χώρο του Ποδοσφαίρου Γυναικών. Επέλεξε να ξεκινήσει από την Γ’ κατηγορία με στόχο τα επόμενα χρόνια να βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου ποδοσφαίρου.
Δημιούργησε ένα πολύ δυνατό ρόστερ με έμπειρες παίκτριες με μοναδικό στόχο την άνοδο στην Β’ Κατηγορία. Η ομάδα κληρώθηκε στον 6ο Όμιλο με τον Αιολικό Μυτιλήνης, τον οποίο θα υποδεχθεί την πρώτη αγωνιστική (Κυριακή 17/10), τον Α. Ο. Μελισσίων, τον Παιανιακό και τον ΠΑΣ Λέσβου.
Σχετικά με τον 6ο όμιλο στον οποίο θα μετέχει ο Παναθηναϊκός, ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Χαραλαμπίδης (φωτό), τόνισε:
“Είμαστε μια νεοσύστατη ομάδα που φτιάχτηκε από το μηδέν μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά για να χτίσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο πιστεύοντας πολύ στις δυνατότητές μας.
Ο Όμιλός μας αποτελείται από παραδοσιακές ομάδες της κατηγορίας, ενώ άγνωστες για μας όσον αφορά τη δυναμικότητά τους είναι ο ΠΑΣ Λέσβου και ο Αιολικός.
Σεβόμαστε όλες τις ομάδες του ομίλου μας, όμως μοναδικός στόχος του Παναθηναϊκού είναι η πρώτη θέση και μόνο”.

Related posts

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Ρέθυμνο αλλάζει και πάλι τα δεδομένα!

Abola Team

Κλήσεις για την Εθνική Νεανίδων

Abola Team

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Οι Διαιτητές της 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τάσος Ζαφειρίου