free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Κωνσταντίνα Μπέκου: Να πάψουν να βλέπουν τις γυναίκες σαν εξωγήινες επειδή ασχολούνται με το ποδόσφαιρο

Τον Ίκαρο Πετρωτού υποδέχονται την Κυριακή 10/10 στις 4 μ.μ. οι Αμαζόνες Κορινθίας στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και του δεύτερου ομίλου.
Η τεχνικός της ομάδας Κωνσταντίνα Μπέκου, η οποία είναι αρκετά χρόνια στο χώρο του Ποδοσφαίρου Γυναικών αρχικά ως ποδοσφαιρίστρια και πλέον ως προπονήτρια,  έδειξε προβληματισμένη, λέγοντας:
“Θα πρέπει να πάψουν να βλέπουν τις γυναίκες σαν εξωγήινες επειδή ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στο χώρο, όπως είναι η έλλειψη προβολής, αλλά μεγαλύτερο… αγκάθι είναι το οικονομικό. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο κάνουμε θυσίες για να μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε”.
Αναφερόμενη στο νέο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που ξεκινάει την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, τόνισε:
“Θα… παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, κοιτώντας κάθε ματς ξεχωριστά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και κυρίως να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Ο δεύτερος όμιλος είναι ένας όμιλος με δυνατές ομάδες, θεωρώ ότι δεν υπάρχει φαβορί, οι Αμαζόνες Κορινθίας όπως σας είπα θα επιδιώξουν να παραμείνουν στην Β’ Εθνική.
Θα ήθελα εδώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Κακούρη, αλλά και στην Πένυ Κακούρη για την μεγάλη τους υποστήριξη στην ομάδα, καθώς επίσης κι ένα μεγάλο μπράβο στις παίκτριές μου κι όλοι μαζί μια γροθιά δίνουμε την υπόσχεση ότι σε κάθε αγώνα θα δίνουμε τα πάντα για την νίκη.
Να ευχηθώ τέλος, να έχουμε μια Καλή Σεζόν χωρίς Τραυματισμούς και να αρχίσει και να ολοκληρωθεί κανονικά το Πρωτάθλημα χωρίς διακοπή”.
Μπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Related posts

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θα γίνει η κλήρωση την Πέμπτη;

Abola Team

Αντώνης Πατατανές: Η επιστροφή του Ατρομήτου Αθηνών στην Α’ Εθνική είναι ο στόχος μας

Τάσος Ζαφειρίου

Κορασίδες: Οι αντίπαλοί της στον γύρο elite

Abola Newsroom