free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Tέσσερις μεταγραφές η ΑΕ Ιλίου, πήρε Σπύρο Γεροντάκη, Σκούρτη, Μπάσο και Κώτσι

Τέσσερις μεταγραφές πραγματοποίησε η ΑΕ Ιλίου κι ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΑ, όπου μοναδικός στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Β’ κατηγορία.
Συγκεκριμένα, αποκτήθηκε ο 33χρονος γκολκίπερ Σπύρος Γεροντάκης (φωτό) που αγωνιζόταν στην Θύελλα Περιστερίου και είναι ο αδερφός του Κώστα Γεροντάκη τερματοφύλακα της Άμιλλας Περιστερίου.
Επίσης, εντάχθηκε στο δυναμικό του συλλόγου ο 22χρονος μέσος Βαγγέλης Μπάσο, ο οποίος έπαιζε στον Κεραυνό Πετρούπολης, καθώς και ο 22χρονος επιθετικός Γιώργος Σκούρτης, ο οποίος ήταν ελεύθερος. Επιπλέον, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα ο επιθετικός Αλέξανδρος Κώτσι.
Η ΑΕ Ιλίου στην πρεμιέρα της Γ’ κατηγορίας υποδέχεται την Κυριακή στις 10 π.μ. το Κουκάκι και θέλει να μπει με το… δεξί στο καινούργιο Πρωτάθλημα.
Σήμερα η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Παναγιώτη Σπυρίδη και τον γενικό αρχηγό Θανάση Αναστόπουλο προχώρησε σε μία συμβολική κίνηση, η οποία αναδεικνύει σε κάθε περίπτωση το εξαιρετικό κλίμα όπου έχει καλλιεργηθεί, αφού παρέθεσε δείπνο σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης πρωταθλήματος με το Κουκάκι και της έναρξης του Πρωταθλήματος.

Related posts

Δάφνη Αθηνών-Πέρα Κλουμπ 4-1

Abola Team 3

Στον πάγκο της Νίκης Αλίμου ο Νίκος Μανωλάς!

Kώστας Παλαιολόγος

Καπράλος: «Είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες»

Kώστας Παλαιολόγος