free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Λένα Καββούρη: Ο Δήμος Παιανίας κάνει τα… πάντα για να υποβαθμίζει και να απαξιώνει τον Παιανιακό

Πυρά κατά του Δήμου Παιανίας εκτοξεύει η Αρχηγός του Παιανιακού Λένα Καββούρη, με ανακοίνωση που εξέδωσε.
Ειδικότερα, αναφέρει:
“Έχουμε την πλήρη απαξίωση και υποβάθμιση του Παιανιακού, του Γυναικείου Ποδοσφαίρου, αλλά και του γυναικείου φύλου από τον Δήμο Παιανίας.
Η ανικανότητα του Δήμου Παιανίας να διαχειριστεί και να αναπτύξει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά. Η διοίκηση του Δημάρχου Ισίδωρου Μάδη και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Δάβαρη προσπαθούν να οδηγήσουν την γυναικεία ομάδα του Παιανιακού σε πλήρη απαξίωση”.

“Είμαστε ο μοναδικός σύλλογος του Δήμου Παιανίας

που δεν στεγάζεται σε κανένα από τα τέσσερα δημοτικά γήπεδα”

“Ο Δήμος Παιανίας κάνει τα… πάντα για να υποβαθμίζει και να απαξιώνει την ομάδα του Παιανιακού, το Γυναικείο Ποδόσφαιρο αλλά και το ίδιο… το γυναικείο φύλο. Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Παιανιακού που βρίσκεται σε αγωνιστικούς πλέον ρυθμούς είναι ο μοναδικός σύλλογος του δήμου που δεν στεγάζεται σε κανένα από τα τέσσερα δημοτικά γήπεδα. Η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου από τον σύλλογό μας καταστρέφεται και κλονίζεται από την ίδια δημοτική αρχή που έταζε γήπεδα και έργα για τον αθλητισμό. Τα κατεστραμμένα γήπεδα με μπαλώματα από άκρη σε άκρη δεν βοηθούν στην ανάπτυξη, αλλά μόνο στην απομάκρυνση των αθλητών και ειδικά των παιδιών από τον αθλητισμό.
Η στήριξη της δημοτικής αρχής σε ομόδημα σωματεία (αδειοδοτημένα και μη) είναι ολοφάνερη με το να έχει «βολέψει» τους υπόλοιπους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, ακόμα και τα ιδιωτικά κλαμπ. Ο Παιανιακός (πρώτος σε σειρά) είχε ζητήσει εγγράφως, από το 2019, την διανομή ωρών στα δημοτικά γήπεδα ώστε να βάλει τις βάσεις για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην περιοχή.
Κύριοι, αν δεν επιθυμείτε να συνδράμετε στο έργο μας, τουλάχιστον μην μπαίνετε εμπόδιο. Ο σύλλογός μας θα συνεχίσει πεισματικά να προσπαθεί και να αγωνίζεται, ανεξαρτήτως των εμποδίων για την ανάπτυξη του αθλητισμού και την μετάδοση της αθλητικής παιδείας σε νέους και νέες”.

Related posts

Πέμπτη 2/9 η Πρώτη Προπόνηση της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου Α.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΥΚΙΑΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Τάσος Ζαφειρίου

O… σερ Δημήτρης Μαυρίκος την Παρασκευή 12/3 στις 8 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

Η Επιθετικός της Ολυμπιάδας Υμηττού Μαρίνα Τσιρούλη

Τάσος Ζαφειρίου