free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Ξανθή Μισιρλή: Αφήνουμε πίσω το άσχημο ξεκίνημα και αύριο θα τα δώσουμε όλα για την νίκη

Τον Διαγόρα Ραχών Ικαρίας, εκτός έδρας, αντιμετωπίζει αύριο στις 12.30 ο Ατρόμητος Αθηνών στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου.
Η ομάδα του Περιστερίου μετά το άσχημο ξεκίνημά της στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα.
Η Αρχηγός του Ατρομήτου Ξανθή Μισιρλή αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι, τόνισε:
“Κάναμε μια κακή αρχή, ένα άσχημο ξεκίνημα, το αφήνουμε πίσω και συνεχίζουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θέλοντας να παρουσιάσουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Η ήττα από τον Λεοντικό μας πείσμωσε και θέλουμε από τον αυριανό αγώνα να κάνουμε μια νέα αρχή και να επιστρέψουμε στις νίκες. Δουλέψαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μαζί με τον προπονητή Βασίλη Σπέρτο και τον Γιώργο Πατατανέ και πιστεύω ότι η ομάδα είναι έτοιμη για το αυριανό ματς. Υπάρχει σίγουρα η κούραση από το ταξίδι, όμως θα τα δώσουμε όλα για την νίκη”.
Μεγάλη απώλεια η Γερμανίδα Στέφι Γκούντμαν
Ο τεχνικός του Ατρομήτου Βασίλης Σπέρτος “πονοκεφαλιάζει” από την απουσία της Γερμανίδας αμυντικού Στέφι Γκούντμαν, η οποία δεν ταξίδεψε με την αποστολή στην Ικαρία και θα απουσιάσει από τον αυριανό αγώνα.
  • Επικεφαλής της Αποστολής του Ατρομήτου Αθηνών στην Ικαρία είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΠΣ Ατρόμητος Αντώνης Πατατανές.
Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Related posts

Την Δευτέρα 13/9 ξεκινούν οι προπονήσεις της Ακαδημίας Κοριτσιών του Θρίαμβου Χαϊδαρίου

Τάσος Ζαφειρίου

Κορασίδες: Οι αντίπαλοί της στον γύρο elite

Abola Newsroom

Γιώργος Χατζησαρόγλου (μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ, μέχρι τώρα Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου)

Τάσος Ζαφειρίου