free page hit counter
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Κοινή Ανακοίνωση-Αποχώρησης και των 22 Παικτριών του Εθνικού Πειραιώς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εθνικού, αφού μετά την παραίτηση του προπονητή Δημήτρη Ελευθεριάδη, εξέδωσαν ανακοίνωση την οποία υπογράφουν και οι 22 παίκτριες της ομάδας, στην οποία αναφέρουν την αποχώρησή τους από τον Σύλλογο.
Η Ανακοίνωση των Παικτριών:
“Έπειτα από τρία χρόνια σκληρής δουλειάς, προπόνησης και αυτοθυσίας από εμάς τις παίκτριες, τον προπονητή μας κ. Δημήτρη Ελευθεριάδη και την υπεύθυνη της ομάδας κ. Μαριλίνα Τζελέπη, ανακοινώνουμε την αποχώρησή μας από τον Εθνικό Πειραιώς.
Άς πάμε πίσω στην πρώτη μας προπόνηση, όπου με όνειρα, ελπίδα, πείσμα, χτίσαμε κάτι μοναδικό για εμάς, έναν δικό μας μικρόκοσμο, μια οικογένεια. Με λύπες, χαρές, επιτυχίες και αποτυχίες, η ομάδα μας δέθηκε, ενώθηκε, έθεσε κοινούς στόχους και αφιερώθηκε σε αυτούς. Δεν ξεχνάμε ποτέ από πού ξεκινήσαμε και που φτάσαμε, δεν ξεχνάμε ποτέ πόσα καταφέραμε και σε τι επίπεδο φτάσαμε. Πάντα με αγάπη, πάντα δεμένες, πάντα παθιασμένες για την νίκη και με μοναδικό στόχο να αναδείξουμε όχι μόνο εμάς, αλλά και το σήμα που φορούσαμε. Φορέσαμε επάξια το σήμα μια ιστορικής ομάδας.
Σήμερα, ανακοινώνουμε την αποχώρησή μας, κόντρα σε κάθε επιβολή, κόντρα σε κάθε παράγοντα που επιθυμεί να καρπωθεί τα κεκτημένα μας. Το τμήμα ανήκει στο Σύλλογο, αλλά ο αγώνας μας, οι επιλογές μας όσον αφορά τα θέλω μας, τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε, και το μέλλον μας, ανήκουν καθαρά σε μας, και δεν εξαγοράζονται ούτε είναι διαπραγματεύσιμα. Θα θέλαμε να γίνει σεβαστή η επιθυμία μας χωρίς εμπόδια ή οποιεσδήποτε άλλου είδους διαδικασίες. Ευχόμαστε το καλύτερο για τον Εθνικό μας”.
Οι παίκτριες
Κανελία Αρέστη
Χαρά Μπερτσιά
Νικολέτα Προυμπά
Ειρήνη Παπαδάκη
Νότα Μπαρδάκου
Καλλιόπη Πατεδάκη
Δήμητρα Κουγιά
Αναστασία Μεταξά
Έλενα Τσελέντη
Φρίντα Σαββάκη
Μαρία Σίσκου
Όλγα Γεωργακοπούλου
Αγάπη Τρακαδά
Αθηνά Κοψιδά
Μαρία Τζοβάνου
Μάντια Τζιράκη
Τζόυ Λουδάρου
Κατερίνα Μερσινάι – Μαύρου
Σοφία Κοτσάπτη
Έλλη Προεστού
Έλενα Ντόκου
Μαρία Νέρα

Related posts

Παναγιώτης Χιώτης και Αναστασία Λάζαρη μιλούν για την Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου

Τάσος Ζαφειρίου

Πάνοπλος ο Παμπαιανικός για το ματς με τα Χανιά

Τάσος Ζαφειρίου

Οι κλήσεις της εθνικής γυναικών!

Abola Team