free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Αποχωρεί και η Μαριλίνα Τζελέπη από τον Εθνικό Πειραιώς

Την αποχώρησή της από τον Εθνικό Πειραιώς αποφάσισε και η υπεύθυνη του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του συλλόγου Μαριλίνα Τζελέπη, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε:
Η Ανακοίνωση:
“Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που ξεκίνησα στον Εθνικό Πειραιώς. Με σεμνότητα, χωρίς μεγάλες κουβέντες και με την υπόσχεση να δημιουργήσουμε με τον Δημήτρη Ελευθεριάδη ένα υγιές τμήμα, μια γυναικεία ομάδα που να αγωνίζεται και να συμπεριφέρεται σωστά, όπως αρμόζει στην τεράστια ιστορία του Συλλόγου και ακαδημία με κορίτσια όλων των ηλικιών, με αγάπη και σωστή εκπαίδευση τόσο ποδοσφαιρικά όσο και σε συμπεριφορά.
Τρία χρόνια μετά και μετά από καθημερινό αγώνα, μοιράσαμε φυλλάδια, βάλαμε αφίσες σε σχολεία, κάναμε παρουσιάσεις για το γυναικείο Ποδόσφαιρο σε σχολεία, δημιουργήσαμε μια ακαδημία και μια ομάδα οι οποίες λάμβαναν συγχαρητήρια για την οργάνωση και το ήθος τους κάνοντας τον Εθνικό σεβαστό όνομα στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου.
Οργανώσαμε την 1η Διημερίδα γυναικείου ποδοσφαίρου στον Πειραιά, με την αιγίδα της ΕΠΟ, του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής εκεχειρίας και πλήθους φορέων, με μεγάλη ραδιοφωνική και βίντεο κάλυψη, με επιδείξεις, ομιλίες, τουρνουά 80 κοριτσιών μικρών ηλικιών από 4 ακαδημίες, απονομές και συμμετοχή των προπονητών της Εθνικής ομάδας γυναικών και κορασίδων.
Η γυναικεία ομάδα μας ξεκίνησε την αγωνιστική πορεία της την πρώτη χρονιά με πλειοψηφία κοριτσιών τα οποία ήταν καινούργια στο χώρο του πρωταθλήματος, καταφέρνοντας όμως με την ασταμάτητη δουλειά και κατάρτιση από τον προπονητή κ. Ελευθεριάδη (και με εξτρα προπονήσεις πρωϊνές για περαιτέρω βελτίωση) να τελειώσει στην 3η θέση σε έναν δύσκολο όμιλο και να διεκδικεί το πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς (έως τη διακοπή αυτού λόγω του κορονοϊού).
Μετά από την πολύμηνη αποχή από τα γήπεδα, επιστρέψαμε στις προπονήσεις μας το Μάιο, όπου οι παίκτριες, μεγάλες και μικρές δούλεψαν παρά πολύ έως τα μέσα Ιουλίου και πήραν για πρώτη φορά μέρος στο Πανελλήνιο τουρνουά ποδοσφαίρου Σάλας, αποκομίζοντας πολλά οφέλη και για την επόμενη χρονιά, τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο προετοιμασίας.
Δημιουργήσαμε κάτι για το οποίο είμαι υπερήφανη και το οποίο μένει παρακαταθήκη στο Σύλλογο για το μέλλον και γι’αυτό επιθυμώ να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Πρόεδρο Δώρα Ιωαννίδου που μας εμπιστεύτηκε και μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε ακούραστα και να επιτύχουμε όσα είχαμε υποσχεθεί, τον κόσμο του Εθνικού που μας αγκάλιασε και τους χορηγούς μας οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό μας από την πρώτη μέρα.
Εν όψει του γεγονότος ότι το τμήμα μας αναλαμβάνει σύντομα επενδυτής (που ήταν πάντοτε ένα ζητούμενο το οποίο άν γίνει σωστά είναι πολύτιμο στο χώρο μας) και του ότι δεν υπάρχει επιθυμία συνέχισης συνεργασίας από μέρους του, δηλώνω την αποχώρηση μου από το τμήμα και το Σύλλογο. Εύχομαι η προσπάθεια να συνεχιστεί και να αποφέρει ακόμη περισσότερους καρπούς, όπως αρμόζει στο τεράστιο όνομα και την ιστορία του Συλλόγου και να επιτύχει τους οποίους στόχους”.
Μαριλίνα Τζελέπη
Υπεύθυνη Γυναικείου Τμήματος Ποδοσφαίρου και Ακαδημιών Κοριτσιών
Εθνικού Πειραιώς

Related posts

Κράτησε παίκτριες “εργαλεία”: Η Ολυμπιάδα Υμηττού ανανέωσε με Βενιαμίν, Γκούνη, Καραγιάννη, Κατωπόδη, Κομκοτού, Μάρκου

Τάσος Ζαφειρίου

Καραμουλάς: Ενδιαφέρων ο Όγδοος όμιλος της Γ’ Κατηγορίας

Τάσος Ζαφειρίου

Κ. Φαλίδα: Χαρούμενοι για την πρόκριση, χωρίς άγχος στην Elite

abola10