free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του Θρίαμβου Αθηνών-Δάφνης αποδίδει καρπούς

Η σκληρή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του Θρίαμβου Αθηνών-Δάφνης αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Αποτέλεσμα αυτής της σκληρής προσπάθειας αποτελεί η προώθηση παιδιών από τα τμήματα υποδομής στην αντρική ομάδα.
Αυτός είναι άλλωστε ο απώτερος σκοπός με την πάροδο των χρόνων η ανδρική ομάδα να επανδρώνεται με δικά της παιδιά από την ακαδημία.
Γιατί αυτοί άλλωστε είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου.
Η Ανακοίνωση του Θρίαμβου Αθηνών-Δάφνης:
“Ο στόχος που έχει βάλει ο σύλλογος την πρώτη ομάδα να την στελεχώνουν παιδιά από την Ακαδημία του, αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Στα πέντε παιδιά που υπήρχαν από τα προηγούμενα χρόνια έχουν προστεθεί φέτος άλλα πέντε από την Κ16 τα οποία τρία έχουν κάνει ήδη το ντεμπούτο τους σε αγώνα του ανδρικού τμήματος στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές κάτι που αναμένεται να γίνει στα επόμενα παιχνίδια και για τα άλλα δύο παιδιά.
Μέσα από την δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία από όλους τους προπονητές, από την στήριξη της Διοίκησης στο project αυτό και από την συμβολή του προπονητή και των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας που αγκαλιάζουν αυτά τα παιδιά, έπεται και συνέχεια”.

Related posts

Πρασσάς: «Με σεβασμό σε κάθε αντίπαλο»

Kώστας Παλαιολόγος

Καπράλος: «Ακόμη ψηλότερα την επόμενη σεζόν»

Ο Άρης Πλάκας ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕ Ιλίου

Τάσος Ζαφειρίου