free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Σύρραξη και τέσσερις αποβολές στο Παλαιό Φάληρο – Κηπούπολη (2-0)

Το Παλαιό Φάληρο πήρε πολύτιμο τρίποντο, καθώς επιβλήθηκε του ΑΟ Κηπούπολης με 2-0. Στο 89’ σημειώθηκε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Τσατσούλης να δείξει τέσσερις κόκκινες κάρτες.
Στο 46’ ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 και στο 89’ Βουλωμένος με πέναλτι σημείωσε το 2-0. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του Κωνσταντινίδη από τον Κορμπάκη. Μάλιστα ο Κωνσταντινίδης τραυματίστηκε με συνέπεια να βγει υποβασταζόμενος από την αγωνιστικό χώρο και να μεταφερθεί στο  νοσοκομείο. Μετά το δεύτερο γκολ, ο Βουλωμένος είχε αψιμαχία με τον Κορμπάκη και σημειώθηκε σύρραξη με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί για τέσσερα λεπτά.  Ο Τσατσούλης απέβαλε δύο παίκτες από τους γηπεδούχους (δεύτερη κίτρινη ο Βουλωμένος και απευθείας ο Βάιας) και δύο από τους φιλοξενούμενους (Μακρής και Κωνσταντινίδης με απευθείας κόκκινη).
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσατσούλης με βοηθούς τους Αραβίδη και Μαραθωνίτη.
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Αντωνιάδης, Χατζημιχάλης, Καρούντζος, Μπούρσαλης (24’ λ.τ. Βάιας), Καψιώτης, Σκόρδος, Κωνσταντινίδης (89’ Ζιώγκας), Μακρυγιάννης, Βουλωμένος, Τρυφωνίδης, Γαλημίτης.
ΑΟ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ: Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος, Κολοβός, Σαββουλίδης, Παούρης (76’ Σταματογιαννόπουλος), Μπούσκος, Οκσίσογλου, Φαρμάκης (64’ Κωνσταντινίδης), Κουτρούλης, Λιαγκόζης (56’ λ.τ. Μακρής), Καλέμης (76’ Τσέας).

Related posts

Γύρισε το ματς ο Χαραυγιακός και νίκησε εκτός έδρας τον ΑΟ Περιστερίου με 2-1-Καταγγελίες των νικητών για περίεργα άτομα

Abola Team 3

Ντόκος Γιάννης (Παπάγος): “Δεν τα παρατήσαμε ποτέ”

abola10

Ο Γιάννης Σπαθής στην τεχνική ηγεσία του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας

Abola Team 3