free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Μικρασιατικός / Εθνικός Αστέρας πήρε τον Ζέλο

Ο Ράφαελ Ζέλο θα φορέσει την φανέλα του Μικρασιατικού / Εθνικού Αστέρα στη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Μικρασιατικός/ Εθνικός Αστέρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμη μια ποιοτική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του. Τη φανέλα της ομάδας μας θα φοράει ο Ραφαέλ Ζέλο. Ο 29χρονος (γενν. 19/12/1993) ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και τη φετινή χρονιά φόρεσε τη φανέλα της Ηλιούπολης κατακτώντας το πρωτάθλημα στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής έχοντας σημαντική συνεισφορά. Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής που χάρισε στην συγκεκριμένη ομάδα και το κύπελλο ΕΠΣΑ χάρη στην δική του εκτέλεση φάουλ στον τελικό με τη Διάνα Ηλιούπολης, με την εμπειρία του και την ποιότητα του θα συνεισφέρει στην προσπάθεια που θα κάνει ο Μικρασιατικός/ Εθνικός Αστέρας την αγωνιστική σεζόν 2022-2023. 
Πρόκειται για έναν παίκτη όπου η ποιότητα του ξεχειλίζει και με παρακαταθήκη τις πλούσιες εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τις εθνικές κατηγορίες, θα αποτελέσει σημαντική μονάδα για την ομάδα. 
Όσον αφορά το βιογραφικό του, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τον Α.Ο Κολωνού (Β’ κατηγορία Αθηνών) όπου αγωνίστηκε την περίοδο 2012-2014 συμπληρώνοντας 63 συμμ και 38 γκολ. Ακολούθησε την περίοδο 2014-2015 ο Ολυμπιακός Λιοσίων (30 συμμ./3 γκολ) και την περίοδο 2015-2016 ο Χαραυγιακός (28 συμμ./4γκολ). Παράλληλα έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Παλληνιακό, Ιωνικό και Λουτράκι. Μάλιστα πριν από δυο χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο φορώντας τη φανέλα της Κηφισιάς. Καλωσορίζουμε τον Ράφαελ Ζέλο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν».

 

Related posts

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββατοκύριακου (6 και 7/1) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Η ΑΕ Ηρακλείου κράτησε τον Ρόπα

Abola Team

Τα αποτελέσματα της ΕΠΣΑ (Κυριακή 6/10)

Abola Team