free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Πρόκριση της Δόξας με ήρωα τον Μεϊμάρογλου

Ο Μεϊμάρογλου οδήγησε την Δόξα Βύρωνος στην τρίτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ καθώς η ομάδα του επικράτησε του Αστέρα Εξαρχείων με 2-1 στα πέναλτι. Ο κανονικός αγώνας και η παράταση βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Ο έμπειρος πορτιέρο απέκρουσε τρία πέναλτι και ευστόχησε σε ένα για την ομάδα του  Το άλλο τέρμα της Δόξας πέτυχε ο Καρατσομπανάκης, του Τσακλάνου απέκρουσε ο Μπόνης, ενώ αυτό του Χαλβαντζή έφυγε άουτ. Από την … άσπρη βούλα για τον Αστέρα ευστόχησε ο Παπανικολάου, ενώ τα πέναλτι των Δεληγιάννη, Τσιάρου και Λένγκου απέκρουσε ο Μεϊμάρογλου κα του Γιούρκεβιτς βρήκε στο δοκάρι.
Διαιτητές: Μαραθωνίτης, Καμπιώτης, Τριανταφύλλου.
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Μεϊμάρογλου, Λιακόπουλος, Τζάρτζαλος (91′ Τσακνάρης), Σ. Μίζιος, Κοσσυβάκης, Ρωμανός, Τσακλάνος, Ζευκιλής (46’ Χαλβαντζής), Βάσσος (63′ Τσαουρδάς), Α. Μίζιος, Τσελέπης (82′ Καρατσομπανάκης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ: Μπόνης, Φιλιππόπουλος, Γιούρκεβιτς, Ασημακόπουλος (91′ Τσιάρος), Καρούσος (80′ Λένγκου), Καρδαμήτσης, Στούμπος, Καραγκούνης (80′ Σιατούνης), Μπούζης (60′ Παπανικολάου), Κωτσής, Καραμάνος (60′ Δεληγιάννης).

 

Related posts

Τριπλό χτύπημα!

Κωνσταντίνος Περούλης

Ο Ρούπτσος νέος προπονητής στον Κένταυρο Βριλησσίων

Abola Team

Έτοιμη να υπερασπιστεί το… στέμμα η Κηφισιά!

Ρένος Γιαμπουράς