free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Άγιος Θωμάς – Θύελλα 2-2: Τραυματισμός του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, Γιώργου Μπόκου

Με 30λεπτη  καθυστέρηση ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Άγιου Θωμάς με την Θύελλα Αγίου Δημητρίου που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2. Τέσσερα λεπτά πριν από την λήξη του ματς τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Γιώργου Μπόκος, ο οποίος είχε μπει στο παιχνίδι στο 82” και το ματς διακόπηκε για 30 περίπου λεπτά για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο γιατρός του αγώνα διέγνωσε εξάρθρωση ωμοπλάτης και ο παίκτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Στο αγωνιστικό μέρος τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Ηροδότου (3’) και Κολοβός (10’), ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Κ. Πατρίκιος (12’) και Φραγγιαδέλης (60’).
 Ρεσιτάλ διαιτησίας από τους Στεργιώτη, Μαραντωνάτο και Κρασώνη.
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΆΣ: Θ. Πετράκης, Κουζέλης (82’ Μπόκος), Π. Πετράκης, Χατζής, Παπαζαφειρόπουλος, Ζαρκαδούλας, Τζώρτζης, Τσινιάς, Γεωργογιάννης (82’ Βάρφης), Κολοβός (82’ Μάκο), Ηροδότου (72’ Μιχάι).
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Καβάφης, Ανδριόπουλος, Γ. Πατρίκιος (58’ Τζίφας), Χ. Κυριαζής, Παπανδρέου, Κουμουνδούρος, Λαγοπάτης, Πετράκης (55’ Βλαχάκης), Τσακόγιωργας (68’ Τζελέφας), Κ. Πατρίκιος, Φραγγιαδάκης.
 

Related posts

Δυναμικά ο Χολαργός!

abola10

ΔΙΑΝΑ: «Χαμηλά το κεφάλι» επισημαίνει ο πρόεδρος Γιάννης Ζευγίτης

Abola Team 2

Νέος Προπονητής στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος

Τάσος Ζαφειρίου