free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εθνικός Πειραιά: Το Σάββατο (1/10) φιλικό με τον Αιολικό

Ενδιαφέροντα φιλικό αγώνα χει προγραμματίσει το Σάββατο (1η Οκτωβρίου) ο Εθνικός Πειραιά με αντίπαλο τον Αιολικό. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Ακράτητου, στα Άνω Λιόσια, θα ξεκινήσει στις 15.00 και ο τεχνικός του συλλόγου, Θεόφιλος Καλύβας θα παρατάξει διάφορα σχήματα και συστήματα, ώστε να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Στο κύπελλο της ΕΠΣ Πειραιά, ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει τον Σαρωνικό, στην Αίγινα και το ματς είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.
Όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής: «Σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια που γίνεται από το καλοκαίρι στον Εθνικό, ο κόσμος ήδη στέκεται με το παραπάνω στο ύψος των περιστάσεων με όλους τους φίλους της ομάδας, να δίνουν το μήνυμα ουσιαστικής στήριξης στο ποδοσφαιρικό τμήμα, λίγο πριν ο σύλλογος, κλείσει έναν αιώνα ζωής.
Οι ρυθμοί της διάθεσης των διαρκείας στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας τους, είναι ικανοποιητικοί, με την ευχή ν’ αυξηθούν ακόμα περισσότερο το προσεχές διάστημα, όσο θα πλησιάζουμε προς την έναρξη της σεζόν. Η διάθεση των καρτών διαρκείας, συνεχίζεται από τα γραφεία του Ομίλου (Ακτή Πρωτοψάλτη 1Α, τηλ 210 4170 439, ώρες 11:00 έως 19:00). Αγοράζουμε κάρτες διάρκειας στηρίζουμε την ομάδα μας. Η τιμή των καρτών διάρκειας έχει ορισθεί στα 100 ευρώ».

 

Related posts

Το πιο σημαντικό ματς μέχρι το επόμενο για τον Εργοτέλη

Abola Team 3

Στον Κορυδαλλό θα παίξει ο ΟΦ Ιεράπετρας κόντρα στην Καβάλα

Abola Team 2

Τέλος από την ΑΕ Μυλοποτάμου ο Δαραμάρας

Abola Team 2