free page hit counter
23.3 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Στην παράταση ο Υμηττός “δραπέτευσε” με το διπλό

Ο Κεραμεικός ξεκίνησε με το δεξί το ματς βλέποντας δίχτυα στο 23ο λεπτό με τον Μπλάτσιο για το 1-0 και με αυτό το σκόρ έκλεισε και το 1ο ημίχρονο.

Στο β’ ημίχρονο ο Μπεκατώρος στο 70ο λεπτό ευστόχησε σε χτύπημα πέναλτυ και ισοφάρισε σε 1-1 όμως όχι για πολύ αφού ο Αντωνάτος κατάφερε να δώσει πάλι το προβάδισμα στη γηπεδούχο ομάδα με 2-1 στο 80ο λεπτο.
Το ματς πήρε “άγρια” ομορφιά πλησιάζοντας προς τη λήξη του αφού στο 87ο λεπτό ο Μπεκατώρος κατάφερε να σκοράρει ξανά πετυχαίνοντας για 2η φορά την ισοφάριση σε 2-2!
Στο 89ο λεπτό ο Αρβανιτάκης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και κατα σειρά την κόκκινη όπου και αποβλήθηκε απο το παιχνίδι και η ομάδα του Κεραμεικού έμεινε με 10 παικτες. Στο λίγο χρόνο που είχε απομείνει η ομάδα του Υμηττού κατάφερε έχοντας και παίκτη παραπάνω να βάλει γκολ στο 96ο λεπτο με τον Μοροσανου κάνοντας ετσι το τελικό 2-3 και να πάρει τη νίκη.
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ: Πεγκας, Σαμιωτάκης(54΄ Αντωνατος), Νταβουλτζοπουλος, Κατρης, Μιχελλης(85΄ Σταματακης), Μπλατσιος, Κοκκινης(68′ Μουντρακης), Δρυγιαννακης, Αρβανιτάκης, Βροντιτσης, Στεφανιδης(68′ Πετουα).
ΥΜΗΤΤΟΣ: Μπακανδριτσος, Βουτας, Πετροπουλος(46′ Γιαννακοπουλος), Σωτηριου(53′ Πουρναρας), Μουλας(88′ Ανδρικοπουλος), Κακουρης, Μπεκατωρος, Μοροσανου, Καλουμενος, Ντουλιας, Παπαζαφειρης.

Related posts

Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης-Ιπποκράτης 2-3

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων στις γιορτές

abola10

Δουγιέκος: «Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

Kώστας Παλαιολόγος