free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Χριστουγεννιάτικος Αγώνας Futsal

Από τον Δήμο Πειραιά και τον ΟΠΑΝ Πειραιά Σε συνεργασία με το 5×5 SEF Soccer Club Διεξάγεται το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 11.00 – 15.00 Συμμετοχή Ακαδημιών Γυναικείου και Ανδρικού 5×5 Futsal.
Το πρώτο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ακαδημιών Γυναικείου και Ανδρικού 5×5 Futsal διοργανώνει o Δήμος Πειραιά και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πειραιά (ΟΠΑΝ Πειραιά) σε συνεργασία με το 5×5 SEF Soccer Club Το Τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις Εγκαταστάσεις του SEF Soccer Club (Ακτή Δηλαβέρη 31, Πειραιάς) από τις 11:00 έως τις 15:00.
Το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά είναι μια γιορτή του αθλητισμού και έχει ως στόχο την περαιτέρω προώθηση του 5×5 Futsal στην Ελλάδα Για τον λόγο αυτό, ο Δήμος, ο ΟΠΑΝ και το SEF Soccer Club καλούν όλους τους αθλητικούς Συλλόγους Πειραιά να στηρίξουν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους το Τουρνουά μοιράζοντας έτσι χαμόγελα σε νέους και παιδιά.
Μετά το τέλος των αγώνων θα απονεμηθούν βραβεία στις ομάδες που θα κατακτήσουν τις τρεις πρώτες θέσεις στο τουρνουά, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει σνακ και χυμός για τους μικρούς αθλητές.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ωράριο του Τουρνουά το πρόγραμμα των αγώνων και τους κανονισμούς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τον Υπεύθυνο του αγώνα μέσω e – mail στο piraeusfootball@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6973 – 167496.

Related posts

“Μάγκικο” διπλό για τον Παναθηναϊκό!

Abola Team

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΕΡΙΓΟΣ! 5-12-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Και του χρόνου στο τιμόνι των ακαδημιών του Παλληνιακού ο Μαντούκας

Abola Newsroom