free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενημέρωση για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των εργαζομένων στα ΜΜΕ (ΠΣΑΕ ΜΜΕ)

Από: Οργανωτική επιτροπή πρωταθλήματος
Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλουμένων Εργαζομένων Μ.Μ.Ε. (ΠΣΑΕ ΜΜΕ)

Αξιότιμε/οι κύριε/οι,
Με την παρούσα αλληλογραφία προωθείται ενημέρωση για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των εργαζομένων στα ΜΜΕ (ΠΣΑΕ ΜΜΕ).
Το Πρωτάθλημα Τύπου Ποδοσφαίρου μετράει 39 χρόνια ζωής και διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, του ΕΔΟΕΑΠ και του ΠΣΑΤ.
Η διοργάνωση έχει ως πρωταρχικό σκοπό την άθληση των ανθρώπων που ζουν και αναπνέουν στον Τύπο, τη σύσφιξη δεσμών φιλίας & σχέσεων, την ανάπτυξη του πνεύματος αλληλεγγύης στις δύσκολες περιόδους που διανύει ο κλάδος μας. Συμμετέχουν 10 ομάδες από τον ευρύτερο χώρο των ΜΜΕ, καθώς και οι ομάδες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ). Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τις ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα: iefimerida.gr, Alpha, ANT1, Αυγή, Over FM, DNEWS, metaforespress.gr, Sportime, ΓΓΑ (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών). Το πρωτάθλημα διεξάγεται με τη μορφή που έχει το πρωτάθλημα της Super League, δηλαδή υπάρχουν δύο γύροι και στη συνέχεια πλέι οφ. Παράλληλα με τη συμμετοχή των ομάδων διεξάγεται και ο θεσμός του Κυπέλλου, με νοκ άουτ αγώνες μέχρι τον τελικό.
Τα αποτελέσματα κάθε αγωνιστικής, μαζί με ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό, δημοσιεύονται στο επίσημο σάιτ του Πρωταθλήματος Τύπου (protathlimatypou.gr), στη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook, ενώ δρομολογείται η δημιουργία νέων λογαριασμών στο Instagram και στο Twitter. Η Μεικτή του Πρωταθλήματος Τύπου διοργανώνει φιλικά παιχνίδια για φιλανθρωπικούς σκοπούς, τα οποία επίσης καλύπτονται δημοσιογραφικά.
H έναρξη του πρωταθλήματος γίνεται στα μέσα Οκτωβρίου και η ολοκλήρωσή του στα μέσα Ιουνίου κάθε χρόνο.
Οι αγώνες διεξάγονται κάθε Σάββατο (έναρξη 09:00 – 10:50 πμ & έναρξη 11:00 πμ – 12:50 μμ) σε περίπτωση που υπάρχει δυνατότητα για δυο αγώνες στο ίδιο γήπεδο.
Τα γήπεδα όπου γίνονται οι αγώνες είναι στάδια των Δήμων, που υπάρχουν στο ευρύτερο λεκανοπέδιο της Περιφέρειας Αττικής. Η διάρκεια κάθε ημιχρόνου είναι 40 λεπτά. Κάθε αγώνας διεξάγεται αυστηρά με την παρουσία εξειδικευμένου γιατρού, μέλους του ΙΣΑ και διαιτητές (παλαιμάχους & εν ενεργεία του Σ.Α.Δ.) που ορίζονται από τον διευθυντή αγωνιστικού προγράμματος.
Η επιτροπή συνεργάζεται με νομικό σύμβουλο, μέλους του Δ.Σ.Α., ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του ως αθλητικός δικαστής με γνώμονα τις διατάξεις των Κανονισμών Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π) & της προκήρυξης της διοργάνωσης.
Αναγνωρίζουμε ότι εσείς με την ενεργή δράση σας στηρίζετε έμπρακτα την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και συνδράμετε τα μέγιστα ώστε η ελληνική κοινωνία να ενημερώνετε αντικειμενικά και άμεσα για τα αθλητικά δρώμενα του χώρου. Με χαρά δηλώνουμε πρόθεση να σας συναντήσουμε και να θέσουμε πλάνο κοινών δράσεων. Ο θεσμός του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Τύπου χρειάζεται τη βοήθεια & τη συνδρομή όλων των εργαζομένων – συναδέλφων ώστε να γίνονται ευρέως γνωστές οι εκδηλώσεις μας στην ελληνική κοινωνία.
Είμαστε στη διάθεσή σας
Με εκτίμηση
Τάσος Δρακωτός
Αντιπρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής πρωταθλήματος ποδοσφαίρου εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε
6972-207878
tdrakotos@gmail.com

Related posts

Το Βέλγιο έστειλε τον Νεϊμάρ πίσω στη Βραζιλία

Abola Team 2

Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα 0-3

Abola Team 2

To 12X12 η ομάδα της UNION EUROBANK μετά και το 4-1 επί της Αγροτικής Τράπεζας

Ρένος Γιαμπουράς