free page hit counter
20.1 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νέος πρόεδρος στον Αστέρα Βάρης!

Χθές βράδυ στο Asteras Café πραγματοποιήθηκε η ΓΣ του συλλόγου όπου σε έντονη συγκινησιακή ατμόσφαιρα τα μέλη του συλλόγου τίμησαν τον απερχόμενο πρόεδρο κ. ΠΑΠΙΟ Ν. ΔΗΜΗΤΡΗ
για την πολύχρονη προσφορά και παρουσία του στα διοικητικά πεπραγμένα του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ.
Η αλλαγή σελίδας του ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ είναι γεγονός. Και η ταχύτητα με την οποία διαμορφώθηκαν οι εξελίξεις στον σύλλογο επιβεβαιώνουν τη δυναμική του.
Νέος πρόεδρος είναι ο επιχειρηματίας κ. ΑΝΤΑΡΤΗΣ Η. ΑΝΔΡΕΑΣ ιδιοκτήτης επιχείρησης η οποία προμηθεύει την ελληνική αγορά με μηχανήματα Θέρμανσης και Κλιματισμού Εξωτερικών Χώρων.
Απο το 2019 που εντάχθηκε στην οικογένεια του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ύστερα απο προτροπή του προέδρου κ. ΠΑΠΙΟΥ Ν. ΔΗΜΗΤΡΗ , στηρίζει με όποιον τρόπο του ζητηθεί τον σύλλογο.
Υπήρξε υπεύθυνος των Ακαδημιών του Αστέρα Βάρης τα τελευταία χρόνια με πολλές μεγάλες επιτυχίες, με κορυφαία την πραγματοποίηση της ιδέας του προέδρου : την δημιουργία του Αστέρα Β’ την έκπληξη πέρσι του πρωταθλήματος της Γ΄κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ.
Στην διοίκηση του συλλόγου θα πλαισιώνουν τον πρόεδρο τα εξής εκλεγμένα μέλη του συλλόγου με αλφαβητική σειρά :
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ , ΓΚΟΡΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΣ , ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΚΑΤΣΑΡΛΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ , ΚΟΥΣΙΑΚΗΣ ΦΩΤΗΣ , ΜΑΚΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΞΥΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ , ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΗΣ και ΤΖΑΤΖΟΣ ΚΩΣΤΑΣ.

 

 

 

 

 

Related posts

Τα τρία βήματα πριν από την άνοδο για τον Εργοτέλη

Abola Team 3

Υποβιβάστηκε παρά το εκτός έδρας 2-2 με Ηλυσιακό ο Φωστήρας

Abola Team 2

Γ΄Εθνική: Τα αποτελέσματα σε 5ο και 6ο όμιλο

Abola Newsroom