free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Άρης Καλαμακίου …. άλωσε την Ερυθραία (1-2)

Ο Άρης Καλαμακίου του Σπύρου Μόχλα νίκησε στην Ερυθραία τον τοπικό Πανερυθραϊκό με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι με την επιτυχία τους αυτή έφτασαν τους 12 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι δεν έχουν γευθεί ακόμη την χαρά της νίκης (5 ισοπαλίες και 5 ήττες).
Στο 18’ ο Προμπονάς με πλασέ έκανε το 0-1, ενώ στο 32’ ο Ελευθεριάδης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 51’ οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι του Μολφέση ενώ οχτώ λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια από τα έντεκα βήματα όμως αυτή τη φορά ο Γουλής απέκρουσε. Στις καθυστερήσεις (92′) αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους με δεύτερη κίτρινη ο Μιχαλόπουλος.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Τσουκαλάς, Μητροφάνης και Μαρκαντωνάτος.
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Σουμελίδης, Μουμούρης, Καραμάνος (46’ Αραμπατζής), Μπαλλής, Παπαδόπουλος (71’ Τζήμας), Λουκάς, Απειρανθίτης, Βαλλιάνος (85’ Παπαθανασίου), Μιχαλόπουλος, Αχαρονιάν.
ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Γουλής, Κοτόπουλος, Σουγλίδης (46’ Κακούτης), Μπακαδήμας, Χιόνης, Δημογιάννης, Ελευθεριάδης, Καραγκιουλές (57’ Μιχαλόπουλος), Τζήμας (72’ Βασιλειάδης), Προμπονάς (80’ Κολλινιάτης), Μπαλατσούρας.

Related posts

Μακρής: Απαιτείται συγκέντρωση και σοβαρότητα

Abola Team

Συνεχίζει αήττητη η Αργυρούπολη!

abola10

Σοκ στον Άγιο Θωμά! Δύο αγωνιστικές αποβολή από το πρωτάθλημα!

abola10