free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Κωνσταντόπουλος: Χρειάζεται υπομονή και πολύ δουλειά…

Ο νέος τεχνικός της Αγίας Παρασκευής, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Αγία Παρασκευή. Θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή και πολύ δουλειά για να πάμε την “Σάντα” εκεί που θέλουμε. Ούτε κάποια νίκη, ούτε κάποια ήττα θα μας αλλάξει το πλάνο προκειμένου να καταφέρουμε το στόχο που έχουμε θέσει. Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να πραγματοποιήσουμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Θα γίνουν κάποιες μεταγραφές για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού».
Σήμερα (27/12) ο Κωνσταντόπουλος προπόνησε τους παίκτες της Αγίας Παρασκευής και την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με τα Γλυκά Νερά. Το ματς θα γίνει στην Αγία Παρασκευή, θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και ο Κωνσταντόπουλος θα πάρει μία γεύση από όλο το έμψυχο υλικό του συλλόγου. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Θόδωρος Μοσχονάς.

Related posts

Πρόεδρος ο Μάριος Διαγγελάκης στην Τριγλία

Ρένος Γιαμπουράς

Οι ομάδες της Football League που μαζί με την Θύελλα Ραφήνας και τους Κυπελλούχους των ΕΠΣ θα συμμετάσχουν στην φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου

Abola Team 3

Στον ΟΦ Ιεράπετρας ο Τσαλάκου

Abola Team 2