free page hit counter
20.1 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Φουλάρει για μεταγραφές ο Άγιος Δημήτριος

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Αγίου Δημητρίου μετά το ρεπό που τους είχε δώσει ο τεχνικός, Αλέξης Μαντζούνης, για να περάσουν τα Χριστούγεννα με τα συγγενικά τους πρόσωπα. Σήμερα (27/12) έγινε διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα), ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή το μενού περιλαμβάνει μονές προπονήσεις. Το Σάββατο η «Μπάρτσα» έχει προγραμματίσει φιλικό αγώνα με τον ΑΟ Υπάτου, στις 3 το μεσημέρι, στο γήπεδο Μπραχαμίου.
Στο μέτωπο των μεταγραφών θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις και θα αποκτηθούν ένας στόπερ, ένας αριστερός μέσος, ένας κεντρικός μέσος και ένας επιθετικός, ώστε ο κόουτς να έχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις της ενδεκάδας. Παράλληλα θα αποχωρήσουν και κάποιοι παίκτες, οι οποίοι δεν κατάφεραν να μπουν στο κλίμα της ομάδας.
Σε δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής, Πέτρος Καπώνης, τόνισε τα εξής: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κάποιους επιπλέον βαθμούς στο πρωτάθλημα, αλλά κάποια άτυχα αποτελέσματα μας έχουν φέρει στην όγδοη θέση με 21 πόντους. Το πρωτάθλημα στην Α’ Αθήνας είναι ανταγωνιστικό και ο πρώτος όμιλος είναι αρκετά δύσκολος».

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του ερχόμενου σαββατοκύριακου (16-17/3)

Nάσος Φακίδης

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου (30-31/3)

Nάσος Φακίδης